Ramazanoğlu'ndan 10 Kasım Mesajı!

GÜNDEM 10.11.2017 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ramazanoğlu'ndan 10 Kasım Mesajı!

Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yıldönümü dolayısı ile mesaj yayınladı. Ramazanoğlu; “Ebediyete irtihalinin 79. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla yâd ediyorum” dedi. Sema Ramazanoğlu; Gazi Mustafa Kemal, gücünü milletten alarak başlattığı istiklal mücadelemizi, silah arkadaşları ile birlikte elde ettikleri muhteşem zaferler ve milletimizi ortak bir idealde birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile taçlandırmıştır.  Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde 1919’da başlattığı bu çetin mücadeleyi Cumhuriyetin ilanıyla neticelendirmiş ve her dönemde olduğu gibi üstün fedakârlıklarıyla kendi kaderini başkalarına asla bırakmamış, yine kendisi tayin etmiştir. Özgürlük ateşini yakan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları, yalnızca bu toprakların değil, bu kadim medeniyet coğrafyasının da kaderine milletimizle birlikte yön vermiştir. Gazi Mustafa Kemal’in hedef olarak gösterdiği “muasır medeniyetler seviyesine” ulaşmak için hükümetimiz, her alanda yaptığı çalışmaları ve gerçekleştirdiği devrimleri sürdürmektedir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında da bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Biliyoruz ki, inanç ve kararlılık bizim 2023 hedeflerine ulaşma noktasında en büyük rehberimizdir. Bizlere miras olarak bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ni en iyi şekilde geleceğe taşıyabilmenin mücadelesini vermeye, demokrasimizin standartlarını her geçen gün yükseltmeye ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 79. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'i, tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yıldönümü dolayısı ile mesaj yayınladı. Ramazanoğlu; “Ebediyete irtihalinin 79. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla yâd ediyorum” dedi.



Sema Ramazanoğlu; Gazi Mustafa Kemal, gücünü milletten alarak başlattığı istiklal mücadelemizi, silah arkadaşları ile birlikte elde ettikleri muhteşem zaferler ve milletimizi ortak bir idealde birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile taçlandırmıştır. 



Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde 1919’da başlattığı bu çetin mücadeleyi Cumhuriyetin ilanıyla neticelendirmiş ve her dönemde olduğu gibi üstün fedakârlıklarıyla kendi kaderini başkalarına asla bırakmamış, yine kendisi tayin etmiştir. Özgürlük ateşini yakan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları, yalnızca bu toprakların değil, bu kadim medeniyet coğrafyasının da kaderine milletimizle birlikte yön vermiştir.



Gazi Mustafa Kemal’in hedef olarak gösterdiği “muasır medeniyetler seviyesine” ulaşmak için hükümetimiz, her alanda yaptığı çalışmaları ve gerçekleştirdiği devrimleri sürdürmektedir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında da bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Biliyoruz ki, inanç ve kararlılık bizim 2023 hedeflerine ulaşma noktasında en büyük rehberimizdir.



Bizlere miras olarak bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ni en iyi şekilde geleceğe taşıyabilmenin mücadelesini vermeye, demokrasimizin standartlarını her geçen gün yükseltmeye ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumaya devam edeceğiz.



Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 79. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'i, tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.