Ramazanoğlu: ''Sevdamız 16 yaşında''

GÜNDEM 14.08.2017 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ramazanoğlu: ''Sevdamız 16 yaşında''

Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu AK Parti’nin 16. Kuruluş yıl dönümü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Dr. Ramazanoğlu mesajında; ‘’14 Ağustos 2001'de çıktık bu kutlu yola inandık, yılmadık, çok çalıştık.. Aklımızda Millet, göğsümüzde iman arkamızda bizlere inanan yüreklerle yürüdük yorulmadan..    Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde her daim birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Halka hizmet şiarını rehber bildiğimiz bu dava da önümüze çıkan, çıkarılan engelleri hep beraber aştık. Hep beraber kimi zaman güldük kimi zaman gözyaşlarımıza hakim olamadık. Nerede bir mazlum varsa orada olduk susmadık! Ülkemizin şerefini, onurunu, gururunu en güçlü şekilde muhafaza ettik.   ''ASLOLAN DAVADIR''   Bizler faniyiz. 2001'den bu yana aramızdan vefat nedeniyle ayrılanlar oldu, görev değişikliği nedeniyle, sağlık sorunları sebebiyle gidenler oldu. Ama Partimiz her zaman Milletin Partisi olarak kaldı.  Yarın bayrağı bizden sonrakilere devretmiş olacağız. AK Parti kadroları dava bilincinin kaybolmasına asla müsaade etmeyecektir. Muhabbetimizi hoşgörü ışığında daim kılarak Vatan aşkıyla çalışmaya devam edecek, aydınlık geleceğe el ele yürüyeceğiz. Biz hakkı haykırmaya, millet için hizmet üretmeye devam edeceğiz.   Barışın kardeşliğin simgesi olan Partimiz Milletimizin hafızasında yer edinmiş adeta doğrunun sembolü haline gelmiştir.16 yıl boyunca Milli iradenin tecellisi için yorulmadan, sıkılmadan mücadele veren bu kadroları Milletimiz her daim el üstünde tutarak iktidara yakıştırdı. İnşallah daha nice yıllar bu kutlu mücadele sürecektir.  Aslolan davadır, Milletin geleceğidir. AK Parti var oldukça mazlumların sesi duyulacak, yarınlar hep aydınlık olacaktır.’’ ifadelerine yer verdi.
Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu AK Parti’nin 16. Kuruluş yıl dönümü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Dr. Ramazanoğlu mesajında; ‘’14 Ağustos 2001'de çıktık bu kutlu yola inandık, yılmadık, çok çalıştık.. Aklımızda Millet, göğsümüzde iman arkamızda bizlere inanan yüreklerle yürüdük yorulmadan.. 

 

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde her daim birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Halka hizmet şiarını rehber bildiğimiz bu dava da önümüze çıkan, çıkarılan engelleri hep beraber aştık. Hep beraber kimi zaman güldük kimi zaman gözyaşlarımıza hakim olamadık. Nerede bir mazlum varsa orada olduk susmadık! Ülkemizin şerefini, onurunu, gururunu en güçlü şekilde muhafaza ettik.

 

''ASLOLAN DAVADIR''

 

Bizler faniyiz. 2001'den bu yana aramızdan vefat nedeniyle ayrılanlar oldu, görev değişikliği nedeniyle, sağlık sorunları sebebiyle gidenler oldu. Ama Partimiz her zaman Milletin Partisi olarak kaldı.  Yarın bayrağı bizden sonrakilere devretmiş olacağız. AK Parti kadroları dava bilincinin kaybolmasına asla müsaade etmeyecektir. Muhabbetimizi hoşgörü ışığında daim kılarak Vatan aşkıyla çalışmaya devam edecek, aydınlık geleceğe el ele yürüyeceğiz. Biz hakkı haykırmaya, millet için hizmet üretmeye devam edeceğiz.

 

Barışın kardeşliğin simgesi olan Partimiz Milletimizin hafızasında yer edinmiş adeta doğrunun sembolü haline gelmiştir.16 yıl boyunca Milli iradenin tecellisi için yorulmadan, sıkılmadan mücadele veren bu kadroları Milletimiz her daim el üstünde tutarak iktidara yakıştırdı. İnşallah daha nice yıllar bu kutlu mücadele sürecektir.  Aslolan davadır, Milletin geleceğidir. AK Parti var oldukça mazlumların sesi duyulacak, yarınlar hep aydınlık olacaktır.’’ ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.