Referandumla, Reis evine dönüyor

DİĞER 20.04.2017 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Referandumla, Reis evine dönüyor

Bugün Perşembe, Pazar günü yapılan Referandum oylamasının üzerinden dört gün geçmesine rağmen Referandum öncesi meydanlarda başlayan siyasetçilerin fırtınası dinmedi. Sandıkların sonuçlarında Türkiye genelinde Evet: 51,4 – Hayır: 48,6 çıktı ama kızılca kıyamet koptu. CHP ile YSK arasında başlayan mühürsüz zarf ve oy pusulası tartışması devam ediyor…   Seçmen sandık başında görevini yaptıktan sonra güzel bir Türkiye sabahına uyanacağını sanıyordu ki kavgaların devam ettiğini ve yenilgiye uğrayanların, Referandum öncesi devam eden çekişmelerin devam ettiği bir güne uyandı. Sandık başlarında siyasi partilerin bu kadar görevlileri varken orada bir hata yapılmasına nasıl izin verilir. Veya oyların o kadar insanların içerisinde nasıl çalınıp yerine başka oylar konulur. Buna da akıl erdirmek çok zor...   Bu Siyasi partilerin seçime girdiği bir genel seçim değil. Anayasa değişikliği ile 18 maddenin oylanacağı ve partili Cumhurbaşkanı’nın yöneteceği yeni sistem değişikliğinin oylanması. Referandum sonuçlarına bakıldığında başta İstanbul, Ankara, İzmir, gibi üç büyükşehir’den “Hayır” çıkması bunu göstermiyor mu? YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Bugün Perşembe, Pazar günü yapılan Referandum oylamasının üzerinden dört gün geçmesine rağmen Referandum öncesi meydanlarda başlayan siyasetçilerin fırtınası dinmedi. Sandıkların sonuçlarında Türkiye genelinde Evet: 51,4 – Hayır: 48,6 çıktı ama kızılca kıyamet koptu. CHP ile YSK arasında başlayan mühürsüz zarf ve oy pusulası tartışması devam ediyor…

 

Seçmen sandık başında görevini yaptıktan sonra güzel bir Türkiye sabahına uyanacağını sanıyordu ki kavgaların devam ettiğini ve yenilgiye uğrayanların, Referandum öncesi devam eden çekişmelerin devam ettiği bir güne uyandı. Sandık başlarında siyasi partilerin bu kadar görevlileri varken orada bir hata yapılmasına nasıl izin verilir. Veya oyların o kadar insanların içerisinde nasıl çalınıp yerine başka oylar konulur. Buna da akıl erdirmek çok zor...

 

Bu Siyasi partilerin seçime girdiği bir genel seçim değil. Anayasa değişikliği ile 18 maddenin oylanacağı ve partili Cumhurbaşkanı’nın yöneteceği yeni sistem değişikliğinin oylanması. Referandum sonuçlarına bakıldığında başta İstanbul, Ankara, İzmir, gibi üç büyükşehir’den “Hayır” çıkması bunu göstermiyor mu?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.