Reis filminin yapımcısı Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı

GÜNDEM 13.07.2017 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Reis filminin yapımcısı Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filminin ise yönetmeni olan Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı Ali Avcı'nın 15 Temmuz darbe girişimini anlatan yeni projesi 'Uyanış'ın fragmanları yayınlanmış fragmandaki görüntüler tepki toplamıştı.   ERDOĞAN İZLEMEYE GİTMEMİŞTİ Avcı'nın yapımcısı olduğu Reis filmi, dünyaca ünlü film veritabanı sitesi IMBb'de 10 üzerinden 1.6 puan almıştı. Türkiye'de 331 salonda gösterime giren ‘Reis'i,  67 bin 580 kişi seyretti. Erdoğan'ın filmi izlemeye gitmemesi de gündem konusu olmuştu.   Reis filminin yapımcısı 15 Temmuz'dan para devşireyim derken baltayı taşa vurdu. Uyanış ismiyle çekilen filme büyük tepki yağıyor. Filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başına silah dayandı, ailesi öldürüldü.   "UYANIŞ" FİLMİNİN FRAGMANINA BÜYÜK TEPKİ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filminin yapımcısı Ali Avcı'nın 15 Temmuz konulu "Uyanış" filminin fragmanı büyük tepki topladı. Reis filminde gişede çakılan Avcı bu kez sansasyonel bir kareyle izleyiciyi sinemaya çekmeye niyet etti.   Bunun için de filme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir sahne yerleştirdi. O sahnede Erdoğan'ın başına silah dayanıyor.     Filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesi de darbe gecesi Kısıklı'daki evlerinde öldürülüyorlar.     Filmin sansasyon amaçlı görüntüleri büyük tepki çekti. İşte vizyona girmeden olay olan Uyanış filminin fragmanı :     Fragmanın tanıtım metninde, "Filmin tüm sahne ve efectleri bitmemesine rağmen yoğun talep baskı üzerine yayınlanmıştır. 9 Adet kısa kısa fragman olarak hazırlanmış Filmimizin 1. Fragmanı beğenilerinize sunulmuştur." ifadelerinin yer alması da dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filminin ise yönetmeni olan Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı Ali Avcı'nın 15 Temmuz darbe girişimini anlatan yeni projesi 'Uyanış'ın fragmanları yayınlanmış fragmandaki görüntüler tepki toplamıştı.

 

ERDOĞAN İZLEMEYE GİTMEMİŞTİ


Avcı'nın yapımcısı olduğu Reis filmi, dünyaca ünlü film veritabanı sitesi IMBb'de 10 üzerinden 1.6 puan almıştı. Türkiye'de 331 salonda gösterime giren ‘Reis'i,  67 bin 580 kişi seyretti. Erdoğan'ın filmi izlemeye gitmemesi de gündem konusu olmuştu.

 

Reis filminin yapımcısı 15 Temmuz'dan para devşireyim derken baltayı taşa vurdu. Uyanış ismiyle çekilen filme büyük tepki yağıyor. Filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başına silah dayandı, ailesi öldürüldü.

 

"UYANIŞ" FİLMİNİN FRAGMANINA BÜYÜK TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filminin yapımcısı Ali Avcı'nın 15 Temmuz konulu "Uyanış" filminin fragmanı büyük tepki topladı. Reis filminde gişede çakılan Avcı bu kez sansasyonel bir kareyle izleyiciyi sinemaya çekmeye niyet etti.

 

Bunun için de filme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir sahne yerleştirdi. O sahnede Erdoğan'ın başına silah dayanıyor.

 

 

Filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesi de darbe gecesi Kısıklı'daki evlerinde öldürülüyorlar.

 

 

Filmin sansasyon amaçlı görüntüleri büyük tepki çekti. İşte vizyona girmeden olay olan Uyanış filminin fragmanı :

 

 

Fragmanın tanıtım metninde, "Filmin tüm sahne ve efectleri bitmemesine rağmen yoğun talep baskı üzerine yayınlanmıştır. 9 Adet kısa kısa fragman olarak hazırlanmış Filmimizin 1. Fragmanı beğenilerinize sunulmuştur." ifadelerinin yer alması da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.