Rekor başvuru! Ek süre verilmişti bu gece doluyor

EKONOMİ 20.02.2017 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Rekor başvuru! Ek süre verilmişti bu gece doluyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın başlattığı 'Büyükanne Projesi' için verilen ek süre bu gece itibari ile doluyor.Büyükanne maaşına kimler başvurabilir? İşte başvuru şartları...

Bakanlık 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verecek. Bakanlığın başlattığı ve rekor başvuru yapılan proje için verilen ek süre bu gece bitiyor.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kadınların istihdamda daha fazla yer alması için başlattığı "Büyükanne Projesi"ne başvuru süresi bu gece doluyor. Çalışan anneler 425 liralık büyükanne maaşına rekor başvuru yaptı. Başvuru sayısı 65 bini geçince, süreç donduruldu. Yoğun ilgi nedeniyle de ek süre verildi. Bu süre bu gece doluyor.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kadınların istihdamda daha fazla yer alması için "Büyükanne Projesi"ni başlattı. Büyükanne Projesi, o kadar büyük ilgi gördü ki başvuru sayısı bir anda 65 bini buldu. Rakam yüksek olunca süreç bir süreliğine donduruldu. Ancak yoğun ilgi olunca ek süre verildi. Bu gece 23.59'da bu süre dolacak.   Büyükanne Projesi kapsamında, annenin fiilen çalışyor olması kaydıyla, 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verilecek.  
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın başlattığı 'Büyükanne Projesi' için verilen ek süre bu gece itibari ile doluyor.Büyükanne maaşına kimler başvurabilir? İşte başvuru şartları...

Bakanlık 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verecek. Bakanlığın başlattığı ve rekor başvuru yapılan proje için verilen ek süre bu gece bitiyor.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kadınların istihdamda daha fazla yer alması için başlattığı "Büyükanne Projesi"ne başvuru süresi bu gece doluyor. Çalışan anneler 425 liralık büyükanne maaşına rekor başvuru yaptı. Başvuru sayısı 65 bini geçince, süreç donduruldu. Yoğun ilgi nedeniyle de ek süre verildi. Bu süre bu gece doluyor.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kadınların istihdamda daha fazla yer alması için "Büyükanne Projesi"ni başlattı. Büyükanne Projesi, o kadar büyük ilgi gördü ki başvuru sayısı bir anda 65 bini buldu. Rakam yüksek olunca süreç bir süreliğine donduruldu. Ancak yoğun ilgi olunca ek süre verildi. Bu gece 23.59'da bu süre dolacak.

 

Büyükanne Projesi kapsamında, annenin fiilen çalışyor olması kaydıyla, 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.