Rektör BAĞ: “Bayram sevincini yan yana olamasak da, kurduğumuz gönül köprüleri ile yine bir aradaymışçasına yaşayacağız”

DENİZLİ 23.05.2020 - 17:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Rektör BAĞ: “Bayram sevincini yan yana olamasak da, kurduğumuz gönül köprüleri ile yine bir aradaymışçasına yaşayacağız”

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, bayramların bir milletin birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının sağlamlaşmasına vesile olduğunu hatırlatan Rektör Bağ, bu bayramı salgın sebebiyle daha önceki bayramlar gibi bir arada kutlayamayacak olmamıza rağmen yine de bize kazandırdığı tüm güzel duyguları yaşamaya devam edeceğimizi ifade etti.   “İyiliğin, paylaşmanın ve birlikteliğin sevgi, saygı ve hoşgörü ile harmanlandığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği bir bayrama daha erişmiş olmanın mutluluğunu, içinde bulduğumuz küresel salgın süreci sebebiyle yan yana olamasak da, kurduğumuz gönül köprüleri ile yine bir aradaymışçasına yaşayacağız.   Toplumsal yaşamda önemli bir yeri bulunan ve bir milletin birlik, beraberlik gibi manevi duygularını sağlamlaştıran Bayramlarımız; aynı zamanda her daim dargınlık ve kırgınlıkların geride kaldığının, herkesin birbirine hoşgörü ile yaklaştığı huzurlu günlerin müjdecisi olmaktadır.   Dini ve vicdani hassasiyetimiz ile ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma duygularımızı yoğun bir şekilde yaşamamıza vesile olan mukaddes Ramazan Bayramı coşkusunu ve mutluluğunu, küresel salgın nedeniyle bu yıl önceki yıllardan farklı olarak mesafeli ve uzaktan paylaşmak zorunda kalsak da; Bayramın sevincini, mutluluğunu ve bize kattığı tüm güzel duyguları bir aradaymışız gibi yaşamaya devam edeceğiz.   Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarken, başta Ülkemiz ve Milletimiz olmak üzere, tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yaşamakta olduğumuz Covid-19 salgınından ülkemizin ve tüm insanlığın bir an önce kurtulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, tüm sağlık çalışanlarımıza da salgın ile mücadelede görevlerinde başarılar diliyorum.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, bayramların bir milletin birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının sağlamlaşmasına vesile olduğunu hatırlatan Rektör Bağ, bu bayramı salgın sebebiyle daha önceki bayramlar gibi bir arada kutlayamayacak olmamıza rağmen yine de bize kazandırdığı tüm güzel duyguları yaşamaya devam edeceğimizi ifade etti.

 

“İyiliğin, paylaşmanın ve birlikteliğin sevgi, saygı ve hoşgörü ile harmanlandığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği bir bayrama daha erişmiş olmanın mutluluğunu, içinde bulduğumuz küresel salgın süreci sebebiyle yan yana olamasak da, kurduğumuz gönül köprüleri ile yine bir aradaymışçasına yaşayacağız.

 

Toplumsal yaşamda önemli bir yeri bulunan ve bir milletin birlik, beraberlik gibi manevi duygularını sağlamlaştıran Bayramlarımız; aynı zamanda her daim dargınlık ve kırgınlıkların geride kaldığının, herkesin birbirine hoşgörü ile yaklaştığı huzurlu günlerin müjdecisi olmaktadır.

 

Dini ve vicdani hassasiyetimiz ile ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma duygularımızı yoğun bir şekilde yaşamamıza vesile olan mukaddes Ramazan Bayramı coşkusunu ve mutluluğunu, küresel salgın nedeniyle bu yıl önceki yıllardan farklı olarak mesafeli ve uzaktan paylaşmak zorunda kalsak da; Bayramın sevincini, mutluluğunu ve bize kattığı tüm güzel duyguları bir aradaymışız gibi yaşamaya devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarken, başta Ülkemiz ve Milletimiz olmak üzere, tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yaşamakta olduğumuz Covid-19 salgınından ülkemizin ve tüm insanlığın bir an önce kurtulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, tüm sağlık çalışanlarımıza da salgın ile mücadelede görevlerinde başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.