Rektör Bağ’dan Kurban Bayramı Mesajı

GÜNDEM 17.08.2018 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Rektör Bağ’dan Kurban Bayramı Mesajı

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.   “Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin pekiştirildiği özel günlerimizden biri de Kurban Bayramı’dır. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren günlerden biri olması ile birlikte, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz günlerdendir. Bayramlarımız; bizlere kazandıracağı paylaşma, karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerlerimizi yükseltmenin yanında bu manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek adına bir vesile olmalıdır.   Toplumda birlik, dirlik, dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu ortak değerlerimizin anımsandığı bu mübarek günlerin, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm süreceği günlerin müjdecisi olmasını dilerim.   Tüm Pamukkale Üniversitesi ailesi adına yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olmasını dilerken başta milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmesini temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla.’’                

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

“Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin pekiştirildiği özel günlerimizden biri de Kurban Bayramı’dır. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren günlerden biri olması ile birlikte, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz günlerdendir. Bayramlarımız; bizlere kazandıracağı paylaşma, karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerlerimizi yükseltmenin yanında bu manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek adına bir vesile olmalıdır.

 

Toplumda birlik, dirlik, dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu ortak değerlerimizin anımsandığı bu mübarek günlerin, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm süreceği günlerin müjdecisi olmasını dilerim.

 

Tüm Pamukkale Üniversitesi ailesi adına yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olmasını dilerken başta milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmesini temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla.’’

               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.