Rektör Bağ yeni PAÜ Dijital Baskı Merkezi’ni ziyaret etti

EĞİTİM 27.09.2018 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Rektör Bağ yeni PAÜ Dijital Baskı Merkezi’ni ziyaret etti

Kınıklı Merkez Yerleşke içinde kurulan ve Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeler bünyesinde kurulan dijital baskı merkezi hizmete açıldı.   Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, hizmete açılan yeni baskı merkezini ziyaret ederek Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeler bünyesinde kurulan baskı merkezinin fiziki ve teknik imkânları hakkında yetkililerden bilgi aldı.     Kınıklı Merkez Yerleşke içinde hizmete giren dijital baskı merkezi’nde grafik tasarım hizmetleri, dijital baskı makinaları ile baskı sonrası işlemler ve mücellit hizmetleri verilecek olup; broşür, afiş, dergi, kitap, kartvizit, davetiye gibi ürünlerin basımı yapılabilecek.    

Kınıklı Merkez Yerleşke içinde kurulan ve Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeler bünyesinde kurulan dijital baskı merkezi hizmete açıldı.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, hizmete açılan yeni baskı merkezini ziyaret ederek Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeler bünyesinde kurulan baskı merkezinin fiziki ve teknik imkânları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Kınıklı Merkez Yerleşke içinde hizmete giren dijital baskı merkezi’nde grafik tasarım hizmetleri, dijital baskı makinaları ile baskı sonrası işlemler ve mücellit hizmetleri verilecek olup; broşür, afiş, dergi, kitap, kartvizit, davetiye gibi ürünlerin basımı yapılabilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.