Rektör Kutluhan’dan 28 Şubat Mesajı

DENİZLİ 01.03.2021 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Rektör Kutluhan’dan 28 Şubat Mesajı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat sürecinin 24'üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   “28 Şubat, irtica ile mücadele adı altında Türk milletinin milli ve yerli gelişiminin önünü kesmek ve belini kırmak maksadı ile demokrasimize vurulmuş kara bir leke olarak tarihin derinliklerinde yerini almıştır. Türkiye tarihine ‘postmodern’ darbe olarak geçen ve topluma uygulanan yasaklar ve baskılar ile hafızalarda derin izler bırakan ‘28 Şubat’ süreci, millet iradesine, bireylerin temel hak ve özgürlüklerine yapılmış olan bir saldırıdır. 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında da sergilediği engin cesareti ile aziz milletimiz, sahip olduğu basiret ve sağduyu ile bu tür kargaşa beklentilerinin bugün ve gelecekte boşa çıkacağını gösterecektir.”

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat sürecinin 24'üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

“28 Şubat, irtica ile mücadele adı altında Türk milletinin milli ve yerli gelişiminin önünü kesmek ve belini kırmak maksadı ile demokrasimize vurulmuş kara bir leke olarak tarihin derinliklerinde yerini almıştır. Türkiye tarihine ‘postmodern’ darbe olarak geçen ve topluma uygulanan yasaklar ve baskılar ile hafızalarda derin izler bırakan ‘28 Şubat’ süreci, millet iradesine, bireylerin temel hak ve özgürlüklerine yapılmış olan bir saldırıdır. 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında da sergilediği engin cesareti ile aziz milletimiz, sahip olduğu basiret ve sağduyu ile bu tür kargaşa beklentilerinin bugün ve gelecekte boşa çıkacağını gösterecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.