Renkdaşlar Kütüphane İçin Buluşacaklar

DİĞER 14.06.2017 - 15:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Renkdaşlar Kütüphane İçin Buluşacaklar

Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından, geleneksel hale gelecek iftar programında sosyal sorumluluk projesine de imza atılacak.

Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından, geleneksel hale gelecek iftar programında sosyal sorumluluk projesine de imza atılacak.   Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından, geleneksel hale gelecek iftar programında sosyal sorumluluk projesine de imza atılacak. 81 İle 81 Kütüphane projesi çerçevesinde Denizli’den bir okula kütüphane kurulacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Denizli Fenerbahçeliler Platformu Başkanı   Emrah Tünay ilk iftar yemeğini geleneksel hale getireceklerini belirterek bu yemek ile birde sosyal sorumluluk projesini hayata geçireceklerini söyledi.   Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan iftar programı farklı bir anlam kazanacak. Platform tarafından alınan karar ile bu yıl ki iftar yemeğinin geliri ile bir okula kütüphane yapılması planlanıyor.    Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Denizli Fenerbahçeliler Platformu Başkanı  Emrah Tünay 81 İle 81 Kütüphane projesine destek vereceklerine dikkat çekerek “Değerli renkdaşlarımızIa, Denizli Fenerbahçe'liler Platformu olarak geleneksel hale getirmek istediğimiz bir iftar yemeğine davet ediyoruz. 20 Haziran Salı günü PASVAK aşevinde düzenleyeceğimiz iftar yemeğine katılacak olan  herkes aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine de destek vermiş olacaklar. Denizli'de bir okulda 81 ilde, 81 kütüphane projesi kapsamında  Fenerbahçe Kütüphanesi kurulacaktır. Siz Değerli arkadaşlarımızı ve çevrenizdeki herkesi bekliyoruz. Bilgi ve yemek bileti temini için 05336573204 telefon numarasından bilgi alabilirler” dedi.  
Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından, geleneksel hale gelecek iftar programında sosyal sorumluluk projesine de imza atılacak.

Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından, geleneksel hale gelecek iftar programında sosyal sorumluluk projesine de imza atılacak.

 

Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından, geleneksel hale gelecek iftar programında sosyal sorumluluk projesine de imza atılacak. 81 İle 81 Kütüphane projesi çerçevesinde Denizli’den bir okula kütüphane kurulacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Denizli Fenerbahçeliler Platformu Başkanı   Emrah Tünay ilk iftar yemeğini geleneksel hale getireceklerini belirterek bu yemek ile birde sosyal sorumluluk projesini hayata geçireceklerini söyledi.

 

Denizli Fenerbahçeliler Platformu tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan iftar programı farklı bir anlam kazanacak. Platform tarafından alınan karar ile bu yıl ki iftar yemeğinin geliri ile bir okula kütüphane yapılması planlanıyor. 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Denizli Fenerbahçeliler Platformu Başkanı  Emrah Tünay 81 İle 81 Kütüphane projesine destek vereceklerine dikkat çekerek “Değerli renkdaşlarımızIa, Denizli Fenerbahçe'liler Platformu olarak geleneksel hale getirmek istediğimiz bir iftar yemeğine davet ediyoruz. 20 Haziran Salı günü PASVAK aşevinde düzenleyeceğimiz iftar yemeğine katılacak olan  herkes aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine de destek vermiş olacaklar. Denizli'de bir okulda 81 ilde, 81 kütüphane projesi kapsamında  Fenerbahçe Kütüphanesi kurulacaktır. Siz Değerli arkadaşlarımızı ve çevrenizdeki herkesi bekliyoruz. Bilgi ve yemek bileti temini için 05336573204 telefon numarasından bilgi alabilirler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.