Resmi Gazete'de yayımlandı! Fiyatlarda yeni düzenleme

RESMİ İLAN 25.04.2019 - 19:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Resmi Gazete'de yayımlandı! Fiyatlarda yeni düzenleme

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü et fiyatları konusunda yeni düzenlemeye gitti. Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karar doğrultusunda et fiyatlarında dengeleme sağlamak için alım-satım sonucunda oluşacak fark için kaynak oluşturuldu. İşte detaylar...     Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, et fiyatlarındaki dengeleme için alım-satım neticesinde oluşacak fark için kaynak sağlandı.   150 MİLYON LİRALIK KAYNAK! Et fiyatlarına ilişkin olarak önemli karar alındı. Karara göre et fiyatlarındaki dengenin üretici ve tüketici aleyhine bozulmasını önlemek amacıyla Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nün yaptığı alım satım neticesinde oluşacak fark için 150 milyon lira kaynak sağlandı.      KARAR RESMİ GAZETE'DE BUGÜN YAYIMLANDI Cumhurbaşkanlığının "Et Piyasasının Düzenlenmesine İlişkin Karar"ı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar, hayvancılık faaliyetlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak, besiciyi korumak, piyasada oluşan fiyat dalgalanmalarını önlemek ve kamu yararı kapsamında 2019 yılı için et piyasasını düzenlemek amacıyla hazırlandı.  

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü et fiyatları konusunda yeni düzenlemeye gitti. Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karar doğrultusunda et fiyatlarında dengeleme sağlamak için alım-satım sonucunda oluşacak fark için kaynak oluşturuldu. İşte detaylar...

 

 

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, et fiyatlarındaki dengeleme için alım-satım neticesinde oluşacak fark için kaynak sağlandı.

 

150 MİLYON LİRALIK KAYNAK!

Et fiyatlarına ilişkin olarak önemli karar alındı. Karara göre et fiyatlarındaki dengenin üretici ve tüketici aleyhine bozulmasını önlemek amacıyla Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nün yaptığı alım satım neticesinde oluşacak fark için 150 milyon lira kaynak sağlandı. 

 

 

KARAR RESMİ GAZETE'DE BUGÜN YAYIMLANDI

Cumhurbaşkanlığının "Et Piyasasının Düzenlenmesine İlişkin Karar"ı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar, hayvancılık faaliyetlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak, besiciyi korumak, piyasada oluşan fiyat dalgalanmalarını önlemek ve kamu yararı kapsamında 2019 yılı için et piyasasını düzenlemek amacıyla hazırlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.