Restorandaki silahlı kavgada katil zanlısı aranıyor!

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2018 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Restorandaki silahlı kavgada katil zanlısı aranıyor!

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de restoranda tartıştığı darbukacıyı silahla yaralayıp, 1 kişiyi de öldüren şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.  Çamlaraltı Mahallesi 6051. Sokak'ta bulunan bir restoranda dün gece yaşanan olayda iddialara göre, O.D. isimli şahısla restoranda darbuka çalan Seyhan D. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada iddiaya göre Seyhan D., mutfağa giderek aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Bu sırada O.D., yanındaki silahla restoranın mutfak kısmına rastgele ateş açtı. Olayda Seyhan D. yaralanırken, Haydar Varan ise hayatını kaybetti.   Olayın ardından katil zanlısının yakalanması için polis tarafından başlatılan çalışmalar geniş çaplı olarak devam ediyor. 

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de restoranda tartıştığı darbukacıyı silahla yaralayıp, 1 kişiyi de öldüren şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 


Çamlaraltı Mahallesi 6051. Sokak'ta bulunan bir restoranda dün gece yaşanan olayda iddialara göre, O.D. isimli şahısla restoranda darbuka çalan Seyhan D. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada iddiaya göre Seyhan D., mutfağa giderek aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Bu sırada O.D., yanındaki silahla restoranın mutfak kısmına rastgele ateş açtı. Olayda Seyhan D. yaralanırken, Haydar Varan ise hayatını kaybetti.

 

Olayın ardından katil zanlısının yakalanması için polis tarafından başlatılan çalışmalar geniş çaplı olarak devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.