Rusya’da “Turkısh Towels” Rüzgârı

EKONOMİ 24.09.2019 - 15:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Rusya’da “Turkısh Towels” Rüzgârı

Denizli İhracatçılar Birliği, “Turkish Towels” markasının tanıtımlarına devam ediyor. 17-19 Eylül 2019 tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Heimtextil Rusya Fuarı’na katılım sağlayan DENİB,  Türk havlusunu Rus pazarında tanıttı.   Turkish Towels standı, Rusya’da da ilgi odağı oldu. Turkish Towels standında, ziyaretçiler bornoz giyerek fotoğraf çektirdi ve fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Rusya’nın büyük bir coğrafyaya yayılmasının ve ülkemizle olan ticaret hacminin önemine değinerek şunları söyledi:     “Denizli İhracatçılar Birliği, Türk havlusunun tanıtımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta; ABD’de düzenlenen Global Home Show kapsamında Titans & Trailblazers etkinliğine sponsor olmuştuk. Aynı zamanda Dubai’de düzenlenen Hotel Show ve Moskova’da gerçekleştirilen Heimtextil Fuarı’nda yerimizi aldık.   Rusya, yaklaşık 150 milyonluk nüfusuyla önemli bir hedef pazar konumunda. Rusya’ya komşu olan Türkiye Cumhuriyetleri de ele aldığımızda bölgenin toplam nüfusunun çok daha üst noktalara ulaştığını görüyoruz. Heimtextil Rusya Fuarı’na bu sene ilk kez katıldık. Heimtextil Rusya Fuarı, bölge için güçlü bir fuar niteliğinde. Rus pazarının büyüklüğünü ve potansiyelini düşündüğümüzde, önümüzdeki yıllarda ülkemizin fuarda daha yüksek katılımcı sayısıyla temsil edilmesinin ihracatımızı olumlu etkileyeceği kanaatindeyim.”                        

Denizli İhracatçılar Birliği, “Turkish Towels” markasının tanıtımlarına devam ediyor. 17-19 Eylül 2019 tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Heimtextil Rusya Fuarı’na katılım sağlayan DENİB,  Türk havlusunu Rus pazarında tanıttı.

 

Turkish Towels standı, Rusya’da da ilgi odağı oldu. Turkish Towels standında, ziyaretçiler bornoz giyerek fotoğraf çektirdi ve fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Rusya’nın büyük bir coğrafyaya yayılmasının ve ülkemizle olan ticaret hacminin önemine değinerek şunları söyledi:

 

 

“Denizli İhracatçılar Birliği, Türk havlusunun tanıtımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta; ABD’de düzenlenen Global Home Show kapsamında Titans & Trailblazers etkinliğine sponsor olmuştuk. Aynı zamanda Dubai’de düzenlenen Hotel Show ve Moskova’da gerçekleştirilen Heimtextil Fuarı’nda yerimizi aldık.

 

Rusya, yaklaşık 150 milyonluk nüfusuyla önemli bir hedef pazar konumunda. Rusya’ya komşu olan Türkiye Cumhuriyetleri de ele aldığımızda bölgenin toplam nüfusunun çok daha üst noktalara ulaştığını görüyoruz. Heimtextil Rusya Fuarı’na bu sene ilk kez katıldık. Heimtextil Rusya Fuarı, bölge için güçlü bir fuar niteliğinde. Rus pazarının büyüklüğünü ve potansiyelini düşündüğümüzde, önümüzdeki yıllarda ülkemizin fuarda daha yüksek katılımcı sayısıyla temsil edilmesinin ihracatımızı olumlu etkileyeceği kanaatindeyim.”    

 

 

               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.