Saadet Partisi Denizli Kadın Gençlik Kolları Kardeşlik Kahvaltısında Buluştu

SİYASET 13.11.2016 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet Partisi Denizli Kadın Gençlik Kolları Kardeşlik Kahvaltısında Buluştu

denizli haber / denizli 20 haber / Saadet Partisi Denizli Kadın Gençlik Kolları Kardeşlik Kahvaltısında Buluştu

Saadet Partisi Denizli Kadın Gençlik Kolları yoğun katılımla kardeşlik kahvaltısı gerçekleştirdi. Kahvaltıda Saadet Partisi Denizli Kadın Kolları Başkanı Sevil Aktaş, "Dünyanın adil düzene ihtiyacı var" dedi.   Kahvaltı Programında konuşan Saadet Partisi Denizli Kadın Kolları Başkanı Sevil Aktaş, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Dünyanın 80 ayrı bölgesinde İslam coğrafyaları başta olmak üzere iç savaş, çatışma ve kaos yaşandığına dikkat çeken Aktaş, Birleşmiş Milletler kaynaklarına göre, 52 milyon insan açlık, yoksulluk ve çatışmalar yüzünden yerini, yurdunu değiştirmek zorunda kaldı. Afrika da her dört çocuktan birisi beş yaşını görmeden hayatını kaybediyor. Her on dakikada bir çocuk önlenebilir hastalıklar nedeniyle ilaç bulamadığı için ölüyor. Son yılda savaşlar neticesinde iki milyondan fazla çocuk öldü. Beş milyon insan engelli durumuna düştü. Dünyada 7 milyar 125 insanın yarısı günde 2 dolardan az bir para ile yaşamaya çalışıyor. Yılda 2 milyon 500 bin çocuk kaçırılıyor. Bunların 1 milyon 500 bini fuhuş batağına düşüyor. Diye konuştu.   DÜNYANIN ADİL DÜZENE İHTİYACI VAR   Dünya üzerinde adaletsiz bir gelir dağılımı olduğunu belirten Aktaş, Dünyanın en zengin 85 ailesi, dünya servetinin yüzde 99 una sahip ve geri kalanlarda yüzde 1’ine sahip. Oysa bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var, nimette. Bütün bunlar var fakat adil düzen yok dedi. Saadet Partisi olarak dünya üzerinde oluşan kölelik düzenine karşı olduklarını bildiren Aktaş, Her türlü zulme karşıyız. Sömürüye karşıyız. Daha fazla silah satmak için, daha fazla çatışma çıkaran düzene karşıyız. Bir damla petrol için, bir damla kan akıtmaktan çekinmeyen sisteme karşıyız. Dünyanın adil düzene ihtiyacı var. Bu adil düzen çağ açıp çağ kapayan Fatihleri yetiştiren genç hanım kardeşlerimizin sayesinde kurulacaktır, Allahın izniyle.   Dünyaya yön veren ve tarihe şan katan hareketlerin itici gücü tarih boyunca sizin gibi gençler olmuştur. Bu münasebetle sizlerle ülkemizin bulunmuş olduğu şu vahim durumdan kurtaracak yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya’yı yeniden inşa edecek bireyler olduğunuzu hatırlatmak istiyorum. Şunu da iyi bilin ki gelecek rahatından vazgeçenlerin olacaktır. Bizler dünyaya yön verecek bütün genç kardeşlerimize ulaşacağız. Sadece seçim zamanında değil her zaman halkımızla birlikteliği sağlayacağız. Halkımızın, gençliğimizin sıkıntılarını istek ve dileklerini alacağız. Her şey den önce ülkemize Milli Görüş hizmetini kazandırmak için bu birlikteliği, kardeşliği sağlayacağız dedi.   
denizli haber / denizli 20 haber / Saadet Partisi Denizli Kadın Gençlik Kolları Kardeşlik Kahvaltısında Buluştu

Saadet Partisi Denizli Kadın Gençlik Kolları yoğun katılımla kardeşlik kahvaltısı gerçekleştirdi. Kahvaltıda Saadet Partisi Denizli Kadın Kolları Başkanı Sevil Aktaş, "Dünyanın adil düzene ihtiyacı var" dedi.

 

Kahvaltı Programında konuşan Saadet Partisi Denizli Kadın Kolları Başkanı Sevil Aktaş, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Dünyanın 80 ayrı bölgesinde İslam coğrafyaları başta olmak üzere iç savaş, çatışma ve kaos yaşandığına dikkat çeken Aktaş, Birleşmiş Milletler kaynaklarına göre, 52 milyon insan açlık, yoksulluk ve çatışmalar yüzünden yerini, yurdunu değiştirmek zorunda kaldı. Afrika da her dört çocuktan birisi beş yaşını görmeden hayatını kaybediyor. Her on dakikada bir çocuk önlenebilir hastalıklar nedeniyle ilaç bulamadığı için ölüyor. Son yılda savaşlar neticesinde iki milyondan fazla çocuk öldü. Beş milyon insan engelli durumuna düştü. Dünyada 7 milyar 125 insanın yarısı günde 2 dolardan az bir para ile yaşamaya çalışıyor. Yılda 2 milyon 500 bin çocuk kaçırılıyor. Bunların 1 milyon 500 bini fuhuş batağına düşüyor. Diye konuştu.

 

DÜNYANIN ADİL DÜZENE İHTİYACI VAR

 

Dünya üzerinde adaletsiz bir gelir dağılımı olduğunu belirten Aktaş, Dünyanın en zengin 85 ailesi, dünya servetinin yüzde 99 una sahip ve geri kalanlarda yüzde 1’ine sahip. Oysa bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var, nimette. Bütün bunlar var fakat adil düzen yok dedi. Saadet Partisi olarak dünya üzerinde oluşan kölelik düzenine karşı olduklarını bildiren Aktaş, Her türlü zulme karşıyız. Sömürüye karşıyız. Daha fazla silah satmak için, daha fazla çatışma çıkaran düzene karşıyız. Bir damla petrol için, bir damla kan akıtmaktan çekinmeyen sisteme karşıyız. Dünyanın adil düzene ihtiyacı var. Bu adil düzen çağ açıp çağ kapayan Fatihleri yetiştiren genç hanım kardeşlerimizin sayesinde kurulacaktır, Allahın izniyle.

 

Dünyaya yön veren ve tarihe şan katan hareketlerin itici gücü tarih boyunca sizin gibi gençler olmuştur. Bu münasebetle sizlerle ülkemizin bulunmuş olduğu şu vahim durumdan kurtaracak yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya’yı yeniden inşa edecek bireyler olduğunuzu hatırlatmak istiyorum. Şunu da iyi bilin ki gelecek rahatından vazgeçenlerin olacaktır. Bizler dünyaya yön verecek bütün genç kardeşlerimize ulaşacağız. Sadece seçim zamanında değil her zaman halkımızla birlikteliği sağlayacağız. Halkımızın, gençliğimizin sıkıntılarını istek ve dileklerini alacağız. Her şey den önce ülkemize Milli Görüş hizmetini kazandırmak için bu birlikteliği, kardeşliği sağlayacağız dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.