Saadet Partisi'nden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜNDEM 11.04.2018 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet Partisi'nden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.   Emniyet teşkilatının büyük azimle gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile ilgili bilgi alan Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Emniyeti Müdürü Mevlüt Demir ile kısa bir sohbet etti.   Ziyarette konuşan Eryılmaz, “10 Nisan 1845 yılında kurulan ve milletimizin huzur ve emniyetinin güvencesi olan Türk Polis Teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizin huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir. Türk Polisini en güçlü kılan faktör milletin içinden çıkması, milletin değerleriyle buluşması ve millete ait olmanın gururunu en yüce değer olarak taşımasıdır. Emniyet Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, canından aziz bildiği vatanı uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki tüm emniyet mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum “ dedi.

Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

 

Emniyet teşkilatının büyük azimle gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile ilgili bilgi alan Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Emniyeti Müdürü Mevlüt Demir ile kısa bir sohbet etti.

 

Ziyarette konuşan Eryılmaz, “10 Nisan 1845 yılında kurulan ve milletimizin huzur ve emniyetinin güvencesi olan Türk Polis Teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizin huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir. Türk Polisini en güçlü kılan faktör milletin içinden çıkması, milletin değerleriyle buluşması ve millete ait olmanın gururunu en yüce değer olarak taşımasıdır. Emniyet Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, canından aziz bildiği vatanı uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki tüm emniyet mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.