Saadet Partisi'nden "Kudüs İslam'ındır" Mitingine Davet

DENİZLİ 09.12.2017 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet Partisi'nden "Kudüs İslam'ındır" Mitingine Davet

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto amacıyla pazar günü İstanbul Yenikapı'da büyük bir miting düzenleyeceklerini duyurdu.   Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Saadet Lideri Karamollaoğlu, "Bu karar, yangına benzin dökmek gibi bir netice doğurabilir. Kararı telin için pazar günü Yenikapı'da buluşacağız, bütün vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi saat 13.00'te Yenikapı'ya davet ediyoruz" dedi.   Karamollaoğlu, mitingin davetini tüm ülkeye yaptıklarını ve kesinlikle bir Saadet Partisi mitingi olmadığına değinerek, buradan çıkacak gür bir sesin hem İsrail'e hem de ABD'ye bir nota vazifesi göreceğini vurgulandı.   ERYILMAZ'DAN DAVET   Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz partisinin sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video davet mesajında, "Kutsal beldemiz Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyan ABD ve işgalci katil İsrail'e tepkimizi göstermek, Kudüs İslamındır diye haykırmak için 10 Aralık Pazar günü hepinizi saat 13.00'de Yenikapı meydanına bekliyoruz" dedi.    

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto amacıyla pazar günü İstanbul Yenikapı'da büyük bir miting düzenleyeceklerini duyurdu.

 

Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Saadet Lideri Karamollaoğlu, "Bu karar, yangına benzin dökmek gibi bir netice doğurabilir. Kararı telin için pazar günü Yenikapı'da buluşacağız, bütün vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi saat 13.00'te Yenikapı'ya davet ediyoruz" dedi.

 

Karamollaoğlu, mitingin davetini tüm ülkeye yaptıklarını ve kesinlikle bir Saadet Partisi mitingi olmadığına değinerek, buradan çıkacak gür bir sesin hem İsrail'e hem de ABD'ye bir nota vazifesi göreceğini vurgulandı.

 

ERYILMAZ'DAN DAVET

 

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz partisinin sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video davet mesajında, "Kutsal beldemiz Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyan ABD ve işgalci katil İsrail'e tepkimizi göstermek, Kudüs İslamındır diye haykırmak için 10 Aralık Pazar günü hepinizi saat 13.00'de Yenikapı meydanına bekliyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.