Saadet Partisi'nden şehit ailesine taziye ziyareti

DENİZLİ 24.09.2017 - 09:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet Partisi'nden şehit ailesine taziye ziyareti

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Mardin'de şehit olan Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.   Ypılan taziye ziyaretinde, okunan Kuran-i Kerim ve yapılan duaya iştirak eden başkan Eryılmaz, yaptığı açıklamada“Bu ülke bize şehit ve gazilerimizin emanetidir. Hepimiz ya şehit ya gazi torunuyuz. Atalarımızın emaneti olan bu ülke de huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Terörün son bulması hepimizin en büyük isteğidir. Bugüne kadar yapılan yanlışlardan dönüleceğini ve kararlı olarak terörle ve terörün destekçileri olan dış güçlerle mücadele edileceğini ümit ediyoruz ’’ diyerek şehidimizin ailesine ve yakınlarına Allah’tan sabırlar ve tüm şehitlerimize rahmet dilediklerini ifade etti.  

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Mardin'de şehit olan Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.

 

Ypılan taziye ziyaretinde, okunan Kuran-i Kerim ve yapılan duaya iştirak eden başkan Eryılmaz, yaptığı açıklamada“Bu ülke bize şehit ve gazilerimizin emanetidir. Hepimiz ya şehit ya gazi torunuyuz. Atalarımızın emaneti olan bu ülke de huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Terörün son bulması hepimizin en büyük isteğidir. Bugüne kadar yapılan yanlışlardan dönüleceğini ve kararlı olarak terörle ve terörün destekçileri olan dış güçlerle mücadele edileceğini ümit ediyoruz ’’ diyerek şehidimizin ailesine ve yakınlarına Allah’tan sabırlar ve tüm şehitlerimize rahmet dilediklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.