Saadet’ten AK Parti’ye ziyaret

SİYASET 16.02.2018 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet’ten AK Parti’ye ziyaret

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i ziyaret ederek partisinin uyum yasaları konusundaki görüşlerini anlattı.   İl Başkanı Necip Filiz ile yaklaşık bir saat görüşen Eryılmaz, partisinin uyum yasaları ile ilgili hazırladığı ‘’Adil Seçim Adil Sistem’’ kitapçığını Necip Filiz’e takdim etti.     Ak Parti İl Başkanına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek siyasi partilerin fikir alış verişi yapmaları ve bir araya gelmelerinin ülkemiz ve şehrimiz için faydalı olacağını belirtti.   SP İl Başkanı Eryılmaz, “Hazırlanan seçim kanunları ve siyasi partiler kanununa dair teklif de; yüzde 10 barajı tamamen kaldırılması, hazine yardımı bütün partilere ve hakça yapılması, partiler arası işbirliği imkanı oluşturulması, basın yayın kuruluşlarının tarafsızlığının temin edilmesi, cumhurbaşkanı adayı göstermek için gerekli 100 bin imza şeffaf ve kolay olması konularından oluştuğunu dile getiren Eryılmaz, “Bu meyanda uyum yasaları çerçevesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili olarak konunun uzmanlarıyla birlikte onlarca çalışma incelenmiş ve bunlardan istifade ile genel yaklaşımlar olarak tekliflerimiz belirlenmiştir. Bu çalışma ile tekliflerimizi siyasi partilerimizle ve toplumla paylaşıyoruz” dedi.   AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, bu ziyaretten dolayı SP heyetine teşekkür ederek, ülkemizin birliği ve beraberliği için hepimizin en iyi şekilde çalışması gerektiğini söyledi ve ziyaret için memnun kaldığını ifade etti.

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i ziyaret ederek partisinin uyum yasaları konusundaki görüşlerini anlattı.

 

İl Başkanı Necip Filiz ile yaklaşık bir saat görüşen Eryılmaz, partisinin uyum yasaları ile ilgili hazırladığı ‘’Adil Seçim Adil Sistem’’ kitapçığını Necip Filiz’e takdim etti.

 

 

Ak Parti İl Başkanına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek siyasi partilerin fikir alış verişi yapmaları ve bir araya gelmelerinin ülkemiz ve şehrimiz için faydalı olacağını belirtti.
 

SP İl Başkanı Eryılmaz, “Hazırlanan seçim kanunları ve siyasi partiler kanununa dair teklif de; yüzde 10 barajı tamamen kaldırılması, hazine yardımı bütün partilere ve hakça yapılması, partiler arası işbirliği imkanı oluşturulması, basın yayın kuruluşlarının tarafsızlığının temin edilmesi, cumhurbaşkanı adayı göstermek için gerekli 100 bin imza şeffaf ve kolay olması konularından oluştuğunu dile getiren Eryılmaz, “Bu meyanda uyum yasaları çerçevesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili olarak konunun uzmanlarıyla birlikte onlarca çalışma incelenmiş ve bunlardan istifade ile genel yaklaşımlar olarak tekliflerimiz belirlenmiştir. Bu çalışma ile tekliflerimizi siyasi partilerimizle ve toplumla paylaşıyoruz” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, bu ziyaretten dolayı SP heyetine teşekkür ederek, ülkemizin birliği ve beraberliği için hepimizin en iyi şekilde çalışması gerektiğini söyledi ve ziyaret için memnun kaldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.