Saadet’ten Kongreye Davet

SİYASET 24.01.2018 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet’ten Kongreye Davet

Saadet Partisi Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Bekir İlhan yaptığı açıklamada, ilçe teşkilatının 2. Olağan Kongresini 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 13.00’te, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mesut Dağ’ın katılımı ile gerçekleştirileceğini ifade etti.   Dün parti binasında konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Bekir İlhan “Bilindiği üzere Saadet Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı olarak bir kongre sürecine daha girmiş bulunuyoruz. Bizler Saadet Partisi olarak attığımız en küçük bir adımı dahi önemsiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların teşkilatımızın gücüne yakışır bir şekilde olması ve amacına en etkili şekilde ulaşabilmesi için çalışmalarımızda bütün ayrıntıları titizlikle ele alıyoruz. Bu sebeple, önümüzdeki yıl yapılması muhtemel seçimlere daha güçlü bir şekilde girebilmek için, kanuni bir süreç olan kongremizi 28 Ocak tarihinde yapmaya karar verdik.  Elhamdülillah bizler güçlü bir teşkilatız. Yapacağımız kongreyi de bir vesile bilerek gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden, kongreden alacağımız heyecan ve enerji ile devam edeceğiz inşallah.   Bizler, Merkezefendi teşkilatı olarak bu heyecanı ve coşkuyu kongremizde yaşayacağız. Ancak, bu heyecanımızı sadece teşkilat mensuplarımızla ve üyelerimizle yaşamak istemiyoruz. Halkımıza bu zor günleri yaşatanlara, halkımızı faiz lobisinin kucağına itenlere, milli kaynaklarımızı yok pahasına peşkeş çekenlere, ülkemizi Avrupa Birliği kapılarında bekletenlere, bize attığı bunca kazığa rağmen hala ABD´yi müttefik, İsrail´i dost olarak kabul edenlere, ekonomimizi kapitalist sermayeye teslim edenlere, Reel Politik´e teslim olanlara, Arakan´ı, Libya´yı, Doğu Türkistan´ı, Suriye´yi, Irak´ı, Filistin´i, Libya´yı, kana bulayanlara, başta Afrika kıtası olmak üzere insanlığı açlığa mahkûm edenlere karşı söyleyecek sözümüz var.    Tarihteki şanlı yerini alacak yeniden büyük Türkiye´yi kurmak, hakkın, adaletin, refahın, özgürlüğün, paylaşmanın, sevginin ve barışın tesis edileceği, inanç değerlerimize uygun yeni bir dünyayı kurmak için bu milletimize sözümüz var. 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 13:00´da Saadet Partisi Denizli İl Binamızda büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştireceğimiz ve sözümüzü tazeleyeceğimiz kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Bekir İlhan yaptığı açıklamada, ilçe teşkilatının 2. Olağan Kongresini 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 13.00’te, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mesut Dağ’ın katılımı ile gerçekleştirileceğini ifade etti.

 

Dün parti binasında konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Bekir İlhan “Bilindiği üzere Saadet Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı olarak bir kongre sürecine daha girmiş bulunuyoruz. Bizler Saadet Partisi olarak attığımız en küçük bir adımı dahi önemsiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların teşkilatımızın gücüne yakışır bir şekilde olması ve amacına en etkili şekilde ulaşabilmesi için çalışmalarımızda bütün ayrıntıları titizlikle ele alıyoruz. Bu sebeple, önümüzdeki yıl yapılması muhtemel seçimlere daha güçlü bir şekilde girebilmek için, kanuni bir süreç olan kongremizi 28 Ocak tarihinde yapmaya karar verdik.  Elhamdülillah bizler güçlü bir teşkilatız. Yapacağımız kongreyi de bir vesile bilerek gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden, kongreden alacağımız heyecan ve enerji ile devam edeceğiz inşallah.

 

Bizler, Merkezefendi teşkilatı olarak bu heyecanı ve coşkuyu kongremizde yaşayacağız. Ancak, bu heyecanımızı sadece teşkilat mensuplarımızla ve üyelerimizle yaşamak istemiyoruz. Halkımıza bu zor günleri yaşatanlara, halkımızı faiz lobisinin kucağına itenlere, milli kaynaklarımızı yok pahasına peşkeş çekenlere, ülkemizi Avrupa Birliği kapılarında bekletenlere, bize attığı bunca kazığa rağmen hala ABD´yi müttefik, İsrail´i dost olarak kabul edenlere, ekonomimizi kapitalist sermayeye teslim edenlere, Reel Politik´e teslim olanlara, Arakan´ı, Libya´yı, Doğu Türkistan´ı, Suriye´yi, Irak´ı, Filistin´i, Libya´yı, kana bulayanlara, başta Afrika kıtası olmak üzere insanlığı açlığa mahkûm edenlere karşı söyleyecek sözümüz var.

 

 Tarihteki şanlı yerini alacak yeniden büyük Türkiye´yi kurmak, hakkın, adaletin, refahın, özgürlüğün, paylaşmanın, sevginin ve barışın tesis edileceği, inanç değerlerimize uygun yeni bir dünyayı kurmak için bu milletimize sözümüz var. 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 13:00´da Saadet Partisi Denizli İl Binamızda büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştireceğimiz ve sözümüzü tazeleyeceğimiz kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.