Saadet'ten Vatan Partisi'ne ziyaret

SİYASET 17.02.2018 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet'ten Vatan Partisi'ne ziyaret

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve SP GİK üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu yanında il yöneticilerinden oluşan bir heyetle Vatan Partisi Denizli örgütünü ziyaret ettiler.   Vatan Partisi il binasında gerçekleşen ziyarette SP İl Başkanı Eryılmaz partisinin genel merkezince hazırlanan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin broşürü Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu’na takdim etti. Eryılmaz daha sonra “2018 de bir erken seçime gidileceği ancak bunun yönteminin nasıl olacağının önemli olduğu, bizim bununla ilgili siyasi partiler yasasında değişiklikler talebimiz var” dedi. Eryılmaz özellikle hazineden siyasi partilere yapılan yardımın adaletli bir şekilde yapılması gerektiğini bunun da her siyasi partinin seçimlerde aldıkları oy oranında olabileceğini söyledi.   KUTUPLAŞMA ENGENLENMELİ Eryılmaz ayrıca “içinde bulunduğumuz şartlar gereği bizim için birinci derece problem ülkedeki kutuplaşma ve gerginlik. Bu konuda siyasilere özellikle de iktidar kanadına büyük görev ve sorumluluk düşüyor, birbirimizi karşı karşıya getirecek söylem ve eylemlerden uzak durmalıyız” dedi.   Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu da yaptığı konuşmada “bunun bir vatan savaşı olduğu ve iç cephe sağlam tutulması gerekir. Kurtuluş savaşında herkes el ele vererek kurtulduk. Şimdi de öyle yapmalıyız” dedi. SP GİK üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu da söz alarak “yaptığımız çalışmalarla iktidarın yarattığı kutuplaşma ve kaos ortamını kırarak milletin bütünleşmesini inşallah sağlarız” dedi.   Vatan partisi il Başkanı İbrahim Kasapoğlu son olarak “burada kendi aramızdaki bazı farklılıkları bir yana bırakıp hepimizin ordumuzun ve Mehmetçiğimizin arkasında olmamız gerekir” dedi.  

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve SP GİK üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu yanında il yöneticilerinden oluşan bir heyetle Vatan Partisi Denizli örgütünü ziyaret ettiler.

 

Vatan Partisi il binasında gerçekleşen ziyarette SP İl Başkanı Eryılmaz partisinin genel merkezince hazırlanan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin broşürü Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu’na takdim etti. Eryılmaz daha sonra “2018 de bir erken seçime gidileceği ancak bunun yönteminin nasıl olacağının önemli olduğu, bizim bununla ilgili siyasi partiler yasasında değişiklikler talebimiz var” dedi. Eryılmaz özellikle hazineden siyasi partilere yapılan yardımın adaletli bir şekilde yapılması gerektiğini bunun da her siyasi partinin seçimlerde aldıkları oy oranında olabileceğini söyledi.

 

KUTUPLAŞMA ENGENLENMELİ

Eryılmaz ayrıca “içinde bulunduğumuz şartlar gereği bizim için birinci derece problem ülkedeki kutuplaşma ve gerginlik. Bu konuda siyasilere özellikle de iktidar kanadına büyük görev ve sorumluluk düşüyor, birbirimizi karşı karşıya getirecek söylem ve eylemlerden uzak durmalıyız” dedi.

 

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu da yaptığı konuşmada “bunun bir vatan savaşı olduğu ve iç cephe sağlam tutulması gerekir. Kurtuluş savaşında herkes el ele vererek kurtulduk. Şimdi de öyle yapmalıyız” dedi. SP GİK üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu da söz alarak “yaptığımız çalışmalarla iktidarın yarattığı kutuplaşma ve kaos ortamını kırarak milletin bütünleşmesini inşallah sağlarız” dedi.

 

Vatan partisi il Başkanı İbrahim Kasapoğlu son olarak “burada kendi aramızdaki bazı farklılıkları bir yana bırakıp hepimizin ordumuzun ve Mehmetçiğimizin arkasında olmamız gerekir” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.