Sabahtan akşama kadar topladığı kağıtlar yandı

ASAYİŞ 07.05.2019 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sabahtan akşama kadar topladığı kağıtlar yandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir vatandaşın ekmeğini çıkarmak için akşama kadar topladığı kağıtlar, kamyonetinin kasasında alev aldı.  Edinilen bilgiye göre olay, Fatih Mahallesi Yunus Emre Camii önünde yaşandı. Gökhan K. yönetimindeki 20 ACK 67 plakalı atık kağıt yüklü açık kasa kamyonetin arkasındaki kağıtlar henüz bilinmeyen bir sebepten alev aldı. Alevleri  fark eden Gökhan K., aracını park ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.   İhbar üzereni olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kağıtları söndürmek için çalışma başlattı. Kısa sürede söndürülen yangın sonrası ekipler soğutma çalışması yaptı.  Yangın sebebiyle araçta maddi hasar oluştu, kağıtlar ise kullanılamaz hale geldi.     

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir vatandaşın ekmeğini çıkarmak için akşama kadar topladığı kağıtlar, kamyonetinin kasasında alev aldı. 


Edinilen bilgiye göre olay, Fatih Mahallesi Yunus Emre Camii önünde yaşandı. Gökhan K. yönetimindeki 20 ACK 67 plakalı atık kağıt yüklü açık kasa kamyonetin arkasındaki kağıtlar henüz bilinmeyen bir sebepten alev aldı. Alevleri  fark eden Gökhan K., aracını park ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

İhbar üzereni olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kağıtları söndürmek için çalışma başlattı. Kısa sürede söndürülen yangın sonrası ekipler soğutma çalışması yaptı. 


Yangın sebebiyle araçta maddi hasar oluştu, kağıtlar ise kullanılamaz hale geldi. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.