Safran: Denizli Eğitim Altyapısında Türkiye ve OECD Ortalamalarının Çok Üstünde

EĞİTİM 19.11.2019 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Safran: Denizli Eğitim Altyapısında Türkiye ve OECD Ortalamalarının Çok Üstünde

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran, Denizli'ye yaptığı ziyareti İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısıyla sonlandırdı. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 19 İlçe Milli Eğitim Müdürü hazır bulundu. Safran burada yaptığı konuşmasında Denizli'nin "Eğitimin Altyapısı" olarak birçok şeyin Türkiye ortalamasının ve hatta OECD ortalamalarının da üstünde olduğunu dile getirdi.   Ülkemizde eğitimde kat edilen yol ve Denizli’nin bu yol haritasının neresinde konumlandığına dair bilgi alışverişinde ve 2023 Eğitim Vizyon Belgesi ışığında güncellenen hedeflere dair paylaşımlarda bulunan Prof. Dr. Mustafa Safran konuşmasında; “Eğitime duyarlı, canı gönülden ve samimi her türlü faaliyeti yerinde desteklemek adına bu tür ziyaretleri mutlaka gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde öğretmenlerimizi, okul müdürlerimizi, ildeki sivil toplum örgütlerini görüyoruz. Bu sayede o il ile ilgili birçok bilgiye ulaşma imkânımız oluyor. Denizli’ye gelişimden oldukça memnun oldum. Denizli göstergeler açısından Türkiye’nin en iyi 2-3 ilinden birisi. Denizli’de, “Eğitimin Altyapısı” dediğimiz birçok şey Türkiye Ortalamasının ve hatta OECD ortalamalarının da çok üstünde. Denizli’ye devletin elini uzatmasının yanı sıra hayırsever kültürü de hakim olmuş. Eğitimciler kaliteyi devamlı yukarıya çıkarmak için el ele vererek çabalamalı. Herkesin eğitime ve çocuklarımıza odaklandığı bir ortamda başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Bu şehirde eğitim için gösterdiğiniz çabalar için sizlere teşekkür ediyorum. Gelecekte de sizlerden hedeflerinizi daima büyütmenizi istiyorum. Biz eğitim kurumlarımızı geleceğe yönelik olarak geliştirmek, inovasyona tabi tutup ileriye yönelik bakış açımızla değerlendirmek niyetindeyiz” dedi.     "2023 Eğitim Vizyon Belgesi kapsamında güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz"     İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantının açılışında Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’a hitaben yaptığı konuşmada “Böyle güzel bir eğitim şehrini ziyaret ederek bizleri onore etmenizden dolayı tüm ekibim adına teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bizler, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, 19 ilçe Milli Eğitim Müdürümüz, 15 ekip arkadaşımız ve öğretmen arkadaşlarımızla beraber 2023 Eğitim Vizyon Belgesi kapsamında güzel çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Ülkemiz ve ilimiz eğitiminde kaliteyi daima yukarı taşımak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.    

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran, Denizli'ye yaptığı ziyareti İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısıyla sonlandırdı. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 19 İlçe Milli Eğitim Müdürü hazır bulundu. Safran burada yaptığı konuşmasında Denizli'nin "Eğitimin Altyapısı" olarak birçok şeyin Türkiye ortalamasının ve hatta OECD ortalamalarının da üstünde olduğunu dile getirdi.

 

Ülkemizde eğitimde kat edilen yol ve Denizli’nin bu yol haritasının neresinde konumlandığına dair bilgi alışverişinde ve 2023 Eğitim Vizyon Belgesi ışığında güncellenen hedeflere dair paylaşımlarda bulunan Prof. Dr. Mustafa Safran konuşmasında; “Eğitime duyarlı, canı gönülden ve samimi her türlü faaliyeti yerinde desteklemek adına bu tür ziyaretleri mutlaka gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde öğretmenlerimizi, okul müdürlerimizi, ildeki sivil toplum örgütlerini görüyoruz. Bu sayede o il ile ilgili birçok bilgiye ulaşma imkânımız oluyor. Denizli’ye gelişimden oldukça memnun oldum. Denizli göstergeler açısından Türkiye’nin en iyi 2-3 ilinden birisi. Denizli’de, “Eğitimin Altyapısı” dediğimiz birçok şey Türkiye Ortalamasının ve hatta OECD ortalamalarının da çok üstünde. Denizli’ye devletin elini uzatmasının yanı sıra hayırsever kültürü de hakim olmuş. Eğitimciler kaliteyi devamlı yukarıya çıkarmak için el ele vererek çabalamalı. Herkesin eğitime ve çocuklarımıza odaklandığı bir ortamda başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Bu şehirde eğitim için gösterdiğiniz çabalar için sizlere teşekkür ediyorum. Gelecekte de sizlerden hedeflerinizi daima büyütmenizi istiyorum. Biz eğitim kurumlarımızı geleceğe yönelik olarak geliştirmek, inovasyona tabi tutup ileriye yönelik bakış açımızla değerlendirmek niyetindeyiz” dedi.

 

 

"2023 Eğitim Vizyon Belgesi kapsamında güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz"

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantının açılışında Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’a hitaben yaptığı konuşmada “Böyle güzel bir eğitim şehrini ziyaret ederek bizleri onore etmenizden dolayı tüm ekibim adına teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bizler, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, 19 ilçe Milli Eğitim Müdürümüz, 15 ekip arkadaşımız ve öğretmen arkadaşlarımızla beraber 2023 Eğitim Vizyon Belgesi kapsamında güzel çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Ülkemiz ve ilimiz eğitiminde kaliteyi daima yukarı taşımak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.