Sağanak Yağmur Vatandaşın Korkulu Rüyası Olmaya Başladı

DENİZLİ 20.06.2018 - 18:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sağanak Yağmur Vatandaşın Korkulu Rüyası Olmaya Başladı

Denizli'de son 20 gün içerisinde şehir merkezi ve tarımsal alanlarda sel baskınlarına maruz olan sağanak yağmur ağırlığını tekrar göstermeye başladı.   Denizli'de son 20 günden beri aralıklarla sağanak bir şekilde etkisini gösteren yağmur tekrar yağmaya başladı. Olumlu ve olumsuz etkileri olan sağanak yağmur ilde tekrar etkisini göstermeye başladı.   Şehir merkezinde sel baskınlarıyla, kırsal bölgelerde tarım alanlarını vuran yağmur, vatandaşa korkulu anlar yaşatıyor. Bazı bölgelerde ulaşımı felç eden sağanak yağmur, önümüzdeki Cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre özellikle sel baskınlarına maruz kalabilecek vatandaşların çok dikkatli davranması gerektiği uyarısında bulundu.

Denizli'de son 20 gün içerisinde şehir merkezi ve tarımsal alanlarda sel baskınlarına maruz olan sağanak yağmur ağırlığını tekrar göstermeye başladı.

 

Denizli'de son 20 günden beri aralıklarla sağanak bir şekilde etkisini gösteren yağmur tekrar yağmaya başladı. Olumlu ve olumsuz etkileri olan sağanak yağmur ilde tekrar etkisini göstermeye başladı.

 

Şehir merkezinde sel baskınlarıyla, kırsal bölgelerde tarım alanlarını vuran yağmur, vatandaşa korkulu anlar yaşatıyor. Bazı bölgelerde ulaşımı felç eden sağanak yağmur, önümüzdeki Cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre özellikle sel baskınlarına maruz kalabilecek vatandaşların çok dikkatli davranması gerektiği uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.