Sağlığına kavuşması için 35 bin dolar lazım

SAĞLIK 17.06.2016 - 14:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Sağlığına kavuşması için 35 bin dolar lazım

denizli haber / denizli 20 haber / Sağlığına kavuşması için 35 bin dolar lazım

Denizli'de makineye bağlı olarak yaşayan 8 yaşındaki Minik Hasan, sağlığına kavuşabilmesi için 35 bin dolara ihtiyacı var. Denizli'de 8 Yaşında olan ve yatağa ve makineye bağlı yaşayan Minik Hasan Mehmet’in tedavi olabilmesi ve sağlığına kavuşabilmesi için yurtdışından gelecek olan ilaçlara ihtiyaç duyuyor. 8 Yaşında ki Hasan Mehmet, hastalığı yüzünden hiç okula gidememiş. Bu yetmezmiş gibi babasını kalp krizi sonrası kaybetmiş. Minik Hasan Mehmet’i annesi Gülhan Kayhan zor şartlarda bakıyor ve yaşatmaya çalışıyor. Makineye bağlı yaşayan Hasan Mehmet için doktorlar 35 Bin Dolar ihtiyaç olduğunu belirttiklerini ifade eden anne Gülhan Kayhan, Denizlililer'den yardım bekliyor. 0 544 562 14 47 nolu telefon ile anne Gülhan Kayhan’a ulaşabilir, sorunu ondan dinleyebilir ve yardım edebilirsiniz. 
denizli haber / denizli 20 haber / Sağlığına kavuşması için 35 bin dolar lazım

Denizli'de makineye bağlı olarak yaşayan 8 yaşındaki Minik Hasan, sağlığına kavuşabilmesi için 35 bin dolara ihtiyacı var.

Denizli'de 8 Yaşında olan ve yatağa ve makineye bağlı yaşayan Minik Hasan Mehmet’in tedavi olabilmesi ve sağlığına kavuşabilmesi için yurtdışından gelecek olan ilaçlara ihtiyaç duyuyor.

8 Yaşında ki Hasan Mehmet, hastalığı yüzünden hiç okula gidememiş. Bu yetmezmiş gibi babasını kalp krizi sonrası kaybetmiş. Minik Hasan Mehmet’i annesi Gülhan Kayhan zor şartlarda bakıyor ve yaşatmaya çalışıyor. Makineye bağlı yaşayan Hasan Mehmet için doktorlar 35 Bin Dolar ihtiyaç olduğunu belirttiklerini ifade eden anne Gülhan Kayhan, Denizlililer'den yardım bekliyor. 0 544 562 14 47 nolu telefon ile anne Gülhan Kayhan’a ulaşabilir, sorunu ondan dinleyebilir ve yardım edebilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.