Sağlık Bakanlığı tek tek isimlerini açıklayarak uyardı

GÜNDEM 21.05.2020 - 18:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sağlık Bakanlığı tek tek isimlerini açıklayarak uyardı

Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamasında sahte internet siteleri ve telefon uygulamalarına karşı vatandaşları uyararak tek tek ismini açıkladı.   Sağlık Bakanlığı’nın sosyal medyadan yaptığı açıklamada "T.C. Sağlık Bakanlığına aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Yanıltıcı isimli internet sitelerine ve bu sitelerde yer alan uygulamalara itibar etmeyiniz" ifadeleri kullanılarak görseller paylaşıldı. Bakanlığın şu görselleri paylaştı:   Sağlık Bakanlığına aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Dolandırıcılar her aileye 1498 TL devlet desteğinde bulunulacağı vaadiyle kişilere kısa mesaj (SMS) göndermektedir.   Bakanlığın paylaştığı görsel.   Sağlık Bakanlığının vatandaşlara maddi destek verme yönünde görevi ve çalışması bulunmamaktadır.   Bakanlığın paylaştığı görsel.   Resmi kaynağı olmayan Saglikgovtr-destek, E-kapim, e-kapim-online, e-kapim-portalgiris gibi yanıltıcı isimli internet sitelerine ve bu sitelerde yer alan uygulamalara itibar etmeyiniz.

Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamasında sahte internet siteleri ve telefon uygulamalarına karşı vatandaşları uyararak tek tek ismini açıkladı.

 

Sağlık Bakanlığı’nın sosyal medyadan yaptığı açıklamada "T.C. Sağlık Bakanlığına aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Yanıltıcı isimli internet sitelerine ve bu sitelerde yer alan uygulamalara itibar etmeyiniz" ifadeleri kullanılarak görseller paylaşıldı. Bakanlığın şu görselleri paylaştı:

 

Sağlık Bakanlığına aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Dolandırıcılar her aileye 1498 TL devlet desteğinde bulunulacağı vaadiyle kişilere kısa mesaj (SMS) göndermektedir.

 

Bakanlığın paylaştığı görsel.

 

Sağlık Bakanlığının vatandaşlara maddi destek verme yönünde görevi ve çalışması bulunmamaktadır.

 

Bakanlığın paylaştığı görsel.

 

Resmi kaynağı olmayan Saglikgovtr-destek, E-kapim, e-kapim-online, e-kapim-portalgiris gibi yanıltıcı isimli internet sitelerine ve bu sitelerde yer alan uygulamalara itibar etmeyiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.