Sağlık Bakanlığı ve Kamu Hastaneleri Sözleşmeli Pozisyon Tercihleri Açıklandı !

EĞİTİM 17.03.2017 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sağlık Bakanlığı ve Kamu Hastaneleri Sözleşmeli Pozisyon Tercihleri Açıklandı !

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarının Açıklandı.

Geçtiğimiz yıl tercihler 3 Kasım tarihinde sonlanmış ve yalnızca 4 gün sonra tercih sonuçları adaylara bildirilmişti. Bu yıl da adaylar tıpkı geçen senede olduğu gibi tercih sonuçlarının kısa bir süre içinde açıklanmasını bekliyordu.   ÖSYM, adayların merakla beklediği Sağlık Bakanlığı 2017/3 tercih sonuçlarını açıkladı. Adaylar, tercih sonuçlarını öğrenmek için ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne girerek T.C. Kimlik No ve Aday Şifresi ile giriş yapması gerekiyor.   SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ   
Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarının Açıklandı.

Geçtiğimiz yıl tercihler 3 Kasım tarihinde sonlanmış ve yalnızca 4 gün sonra tercih sonuçları adaylara bildirilmişti. Bu yıl da adaylar tıpkı geçen senede olduğu gibi tercih sonuçlarının kısa bir süre içinde açıklanmasını bekliyordu.

 

ÖSYM, adayların merakla beklediği Sağlık Bakanlığı 2017/3 tercih sonuçlarını açıkladı. Adaylar, tercih sonuçlarını öğrenmek için ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne girerek T.C. Kimlik No ve Aday Şifresi ile giriş yapması gerekiyor.

 

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.