Sağlık çalışanlarının misafirhanelerde konaklama süreleri uzatıldı

SAĞLIK 01.06.2020 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sağlık çalışanlarının misafirhanelerde konaklama süreleri uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mayıs 2020 tarihinde imzalanan karar gereği misafirhanelerde ve kamu sosyal tesislerinde ücretsiz konaklayan sağlık çalışanlarının konaklama süresi 31 Ağustos’a kadar uzatıldı.   Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanı Kararı ile mesai kaybını önlemek, zaman tasarrufu sağlamak ve yapılacak çağrılara süratle icabet etmek amacıyla görevli olduğu sağlık kuruluşuna yakın bulunan eğitim ve dinlenme tesisleri hariç, misafirhane ve konaklama amaçlı kullanılan kamu sosyal tesislerinden yararlanmak isteyen sağlık personeli ile görevli olduğu sağlık kuruluşundan başka bir yere görevlendirilenlere 31 Mayıs'a kadar sağlanan tesislerden ücretsiz yararlanma imkanı, 31 Ağustos'a kadar devam edecek.     AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Resmi Gazete’de yayımlanan kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Tin; “Misafirhanelerde ve kamu sosyal tesislerinde ücretsiz konaklayan sağlık çalışanlarımızın konaklama süresi Cumhurbaşkanı kararıyla 31.08.2020 tarihine uzatıldı. Salgın illetiyle mücadelede gayretle çalışarak tarihi başarıya imza atan sağlık çalışanlarımızın haklarını ödeyemeyiz” ifadelerine yer verdi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mayıs 2020 tarihinde imzalanan karar gereği misafirhanelerde ve kamu sosyal tesislerinde ücretsiz konaklayan sağlık çalışanlarının konaklama süresi 31 Ağustos’a kadar uzatıldı.

 

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanı Kararı ile mesai kaybını önlemek, zaman tasarrufu sağlamak ve yapılacak çağrılara süratle icabet etmek amacıyla görevli olduğu sağlık kuruluşuna yakın bulunan eğitim ve dinlenme tesisleri hariç, misafirhane ve konaklama amaçlı kullanılan kamu sosyal tesislerinden yararlanmak isteyen sağlık personeli ile görevli olduğu sağlık kuruluşundan başka bir yere görevlendirilenlere 31 Mayıs'a kadar sağlanan tesislerden ücretsiz yararlanma imkanı, 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

 

 

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Resmi Gazete’de yayımlanan kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Tin; “Misafirhanelerde ve kamu sosyal tesislerinde ücretsiz konaklayan sağlık çalışanlarımızın konaklama süresi Cumhurbaşkanı kararıyla 31.08.2020 tarihine uzatıldı. Salgın illetiyle mücadelede gayretle çalışarak tarihi başarıya imza atan sağlık çalışanlarımızın haklarını ödeyemeyiz” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.