Sağlıklı ve mutlu bir aile için okul

EĞİTİM 28.06.2018 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sağlıklı ve mutlu bir aile için okul

Denizli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı ve mutlu aile ortamı oluşması açısından 5 yıl önce hayata geçirdiği, "Ailemi seviyorum" projesi çerçevesinde başlattığı Evlilik Okulu'nun 37. dönem eğitimleri başladı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında yaklaşık 5 yıl önce hayata geçirilen Evlilik Okulu’nda 37. dönem eğitimleri başladı. Bugüne kadar yaklaşık 1500 mezun veren okul evlenmeyi düşünenlerin ilk adresi oluyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nda 37. dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi'nde düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Hayatta verilen en önemli kararlardan birinin evlilik kararı olduğunu ifade eden Değirmenci, “Evlilik okuluna 2012 yılında başladık ve o günden itibaren devam ediyoruz. Sizlerle beraber de 37. dönem Evlilik Okulu maratonunu başlatmış olduk. Bugüne kadar 1500’e yakın hemşerimiz evlilik okulundan istifade etti" dedi.   Çok önemsediğimiz bir proje   Evlilik Okulu’nun “Ailemi Seviyorum” projesinin alt başlıklarından biri olduğunu belirten Değirmenci, “ Evlilik Okulu, çok önemsediğimiz bir proje. Vatandaşlarımızdan talep geldiği sürece bizim burada ışığımız yanmaya devam edecek. Çünkü şunu biliyoruz ki sağlıklı bireyler sağlıklı evliliklerle meydana gelir. Bu sağlıklı bireyler de sağlıklı toplumu oluşturur. Temelleri doğru atarsak bayrağını seven, milletini seven, devletini seven bireyleri ancak böyle yetiştirebiliriz, diye düşünüyoruz" şeklinde ifade etti.              

Denizli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı ve mutlu aile ortamı oluşması açısından 5 yıl önce hayata geçirdiği, "Ailemi seviyorum" projesi çerçevesinde başlattığı Evlilik Okulu'nun 37. dönem eğitimleri başladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında yaklaşık 5 yıl önce hayata geçirilen Evlilik Okulu’nda 37. dönem eğitimleri başladı. Bugüne kadar yaklaşık 1500 mezun veren okul evlenmeyi düşünenlerin ilk adresi oluyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nda 37. dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi'nde düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Hayatta verilen en önemli kararlardan birinin evlilik kararı olduğunu ifade eden Değirmenci, “Evlilik okuluna 2012 yılında başladık ve o günden itibaren devam ediyoruz. Sizlerle beraber de 37. dönem Evlilik Okulu maratonunu başlatmış olduk. Bugüne kadar 1500’e yakın hemşerimiz evlilik okulundan istifade etti" dedi.

 

Çok önemsediğimiz bir proje

 

Evlilik Okulu’nun “Ailemi Seviyorum” projesinin alt başlıklarından biri olduğunu belirten Değirmenci, “ Evlilik Okulu, çok önemsediğimiz bir proje. Vatandaşlarımızdan talep geldiği sürece bizim burada ışığımız yanmaya devam edecek. Çünkü şunu biliyoruz ki sağlıklı bireyler sağlıklı evliliklerle meydana gelir. Bu sağlıklı bireyler de sağlıklı toplumu oluşturur. Temelleri doğru atarsak bayrağını seven, milletini seven, devletini seven bireyleri ancak böyle yetiştirebiliriz, diye düşünüyoruz" şeklinde ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.