Şahin Tepesi'nde park halindeki otomobil uçurumdan uçtu

ASAYİŞ 14.11.2018 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şahin Tepesi'nde park halindeki otomobil uçurumdan uçtu

Denizli Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen görünmez kazada uçurumdan düşen otomobilde bulunan iki kişi ölümden döndü.   Olay Pamukkale İlçesi Şahin Tepesi seyir alanı olarak bilinen noktada meydana geldi. İddialara göre, HıdırT. idaresindeki 26 FS 769 plakalı otomobilini, Denizli'yi seyretmek için Şahin Tepesi'nin seyir alanına park  etti. Bir süre sonra hareket eden otomobili durdurmak için Hıdır T. frene bassa da uçurumdan aşağıya düşmeye engel olamadı. Otomobil 70 metre aşağıya düşerek yan yattı.     Görünmez kazayı gören diğer vatandaşlar olayın şokunu atlattıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kazayı ihbar etti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri gecenin karanlığında 70 metre aşağıya düşen otomobili ve içindeki Hıdır T. ve S.K. iki kişiyi kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin yaralı iki kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.       Kaynak: mericulukus.tv  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen görünmez kazada uçurumdan düşen otomobilde bulunan iki kişi ölümden döndü.

 

Olay Pamukkale İlçesi Şahin Tepesi seyir alanı olarak bilinen noktada meydana geldi. İddialara göre, HıdırT. idaresindeki 26 FS 769 plakalı otomobilini, Denizli'yi seyretmek için Şahin Tepesi'nin seyir alanına park  etti. Bir süre sonra hareket eden otomobili durdurmak için Hıdır T. frene bassa da uçurumdan aşağıya düşmeye engel olamadı. Otomobil 70 metre aşağıya düşerek yan yattı.

 

 

Görünmez kazayı gören diğer vatandaşlar olayın şokunu atlattıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kazayı ihbar etti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri gecenin karanlığında 70 metre aşağıya düşen otomobili ve içindeki Hıdır T. ve S.K. iki kişiyi kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin yaralı iki kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Kaynak: mericulukus.tv

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.