Şahin Tin 'Irak’taki Dostane Varlığımız Sürecek!'

SİYASET 05.10.2016 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şahin Tin 'Irak’taki Dostane Varlığımız Sürecek!'

denizli haber / denizli 20 haber / Şahin Tin 'Irak’taki Dostane Varlığımız Sürecek!'

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Irak Parlamentosunun Türkiye hakkında aldığı suçlayıcı karara sosyal medya hesabı twitter üzerinden tepki gösterdi. Şahin Tin; “Yıllardır desteğimizi seferber ettiğimiz Irak halkına dost ve yardım elimizi uzatmayı ve bölgedeki terör odaklarıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.     AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Irak Temsilciler Meclisinin aldığı karar ile Türkiye’nin Musul’a bağlı Başika’daki askeri varlığının kabul edilmediğini duyurmasının ardından sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden tepkisini dile getirdi. Yaptığı açıklamasında Irak parlamentosunun Türkiye'nin Irak'taki askeri varlığını sonlandırması yönündeki kararına tepki gösteren Milletvekili Şahin Tin, Türkiye hakkında alınan bu suçlayıcı kararın Irak halkının görüşünü yansıtmadığını belirtti.   Şahin Tin, Irak Parlamentosunun kararına tepkisini şu ifadelerle dile getirdi. “Türkiye’yi Irak’ta saf dışı bırakmak adına Irak Parlamentosunun aldığı kararı kınıyoruz. Karar Irak halkının görüşünü asla yansıtmamaktadır. Ayrıca söz konusu kararın Sn Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin ithamlar içeren bölümünü de kabul edilemez buluyor ve protesto ediyoruz. Türkiye kaynaklı hiç bir tehdidin olmadığı Irak’ta varlığımızı saf dışı bırakmak adına karar aldıranlar Irak halkına sadece acı yaşattılar. Yıllardır desteğimizi seferber ettiğimiz Irak halkına dost ve yardım elimizi uzatmayı ve bölgedeki terör odaklarıyla mücadeleyi sürdüreceğiz.”  
denizli haber / denizli 20 haber / Şahin Tin 'Irak’taki Dostane Varlığımız Sürecek!'

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Irak Parlamentosunun Türkiye hakkında aldığı suçlayıcı karara sosyal medya hesabı twitter üzerinden tepki gösterdi. Şahin Tin; “Yıllardır desteğimizi seferber ettiğimiz Irak halkına dost ve yardım elimizi uzatmayı ve bölgedeki terör odaklarıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Irak Temsilciler Meclisinin aldığı karar ile Türkiye’nin Musul’a bağlı Başika’daki askeri varlığının kabul edilmediğini duyurmasının ardından sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden tepkisini dile getirdi. Yaptığı açıklamasında Irak parlamentosunun Türkiye'nin Irak'taki askeri varlığını sonlandırması yönündeki kararına tepki gösteren Milletvekili Şahin Tin, Türkiye hakkında alınan bu suçlayıcı kararın Irak halkının görüşünü yansıtmadığını belirtti.

 

Şahin Tin, Irak Parlamentosunun kararına tepkisini şu ifadelerle dile getirdi. “Türkiye’yi Irak’ta saf dışı bırakmak adına Irak Parlamentosunun aldığı kararı kınıyoruz. Karar Irak halkının görüşünü asla yansıtmamaktadır. Ayrıca söz konusu kararın Sn Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin ithamlar içeren bölümünü de kabul edilemez buluyor ve protesto ediyoruz. Türkiye kaynaklı hiç bir tehdidin olmadığı Irak’ta varlığımızı saf dışı bırakmak adına karar aldıranlar Irak halkına sadece acı yaşattılar. Yıllardır desteğimizi seferber ettiğimiz Irak halkına dost ve yardım elimizi uzatmayı ve bölgedeki terör odaklarıyla mücadeleyi sürdüreceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.