Şahin Tin Acıpayam'da ihanet odaklarına konuştu

SİYASET 22.02.2017 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şahin Tin Acıpayam'da ihanet odaklarına konuştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Acıpayam ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Şahin Tin; “Milletimizin milli duygularını suistimal ederek ülkeme ihanet eden, terör odaklarına destek veren, darbelere zemin hazırlayan, ihanet odaklarına ve onların uşaklarına kucak açanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

AK Parti Acıpayam ilçe danışma meclisi toplantısı talip Özkan kongre merkezinde yapıldı. Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Başkan Yardımcıları, muhtarlar, İlçe kadın ve Gençlik Kolu Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.   Acıpayam ilçesinde düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yatırım ve hizmetlerle buluştuğunu, gelişim ve değişim dönemini yaşadığını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemizin geleceği için şimdi istikrarlı ve güçlü Türkiye’yi inşa etme dönemidir.   Bunun en önemli dönüm noktası da 16 Nisan’da Anayasa değişikliğine hep birlikte ‘evet’ oyu vermektir.    AK Parti olarak son on beş yılda her türlü engellemelere rağmen Atatürk’ün bize gösterdiği muasır medeniyet seviyesini yakalamak için çok önemli icraatları gerçekleştirdik. Çünkü bu ülkeye ve millete sevdalı bir liderlerimiz ve onunla birlikte yürüyen yol arkadaşları var. Oysa geçmiş dönemlerde ise milletin adamı olan siyasiler dışındaki lider ve yöneticiler maalesef milletimizin güven duygusunu zedelediler.   Şunu açık ve net ifade etmek isterim ki, milletimizin milli duygularını suistimal ederek ülkeme ihanet edenlere, terör odaklarına destek verenlere, darbeci zihniyete, ihanet odaklarına ve onların uşaklarına kucak açanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.   KAVGALARA BİZİ MAHKÛM ETTİLER   Geçmiş dönemlerde milletin adamlarını çeşitli gerekçelerle yönetimden uzaklaştıran, idam eden ya da zehirleyen anlayışı bu millet asla affetmeyecek diyen Milletvekili Şahin Tin, milletin anayasa değişikliğine ‘evet’ diyerek geçmişin hesabını soracağını söyledi.   Şahin Tin, “Geçmiş dönemlerde hep birbirimize düşürdüler, siyasi kavgalara bizi mahkûm ettiler. Her dönem milletini düşünen ve çalışkan liderleri yok etmek için dış güçler ve onun maşaları ülkemiz üzerinde her türlü ihanet oyununu oynadılar.   Darbelerin ürünü olarak hazırlanan anayasayı ve yönetim biçimini milletimize dikta ettiler. Ülkemizin kalkınmasını hiçbir zaman istemediler. Ancak Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu kabuğu kırarak Türkiye’yi yatırımlarla ve hizmetlerle tanıştırdı. Sağlıktan eğitime, üretimden istihdama, tarımdan sosyal politikalara, savunma sanayinden stratejik kalkınma hamlelerine kadar her alanda nice reformları hayata geçirerek hizmetleri milletimizin ayağına götürdük. Şimdi de demokrasi reformunu gerçekleştirme zamanı, milli ve sivil bir anayasayı milletin tercihiyle ilmek ilmek dokuma ve uygulamaya koyma zamanı” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Acıpayam ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Şahin Tin; “Milletimizin milli duygularını suistimal ederek ülkeme ihanet eden, terör odaklarına destek veren, darbelere zemin hazırlayan, ihanet odaklarına ve onların uşaklarına kucak açanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

AK Parti Acıpayam ilçe danışma meclisi toplantısı talip Özkan kongre merkezinde yapıldı. Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Başkan Yardımcıları, muhtarlar, İlçe kadın ve Gençlik Kolu Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

 

Acıpayam ilçesinde düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yatırım ve hizmetlerle buluştuğunu, gelişim ve değişim dönemini yaşadığını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemizin geleceği için şimdi istikrarlı ve güçlü Türkiye’yi inşa etme dönemidir.

 

Bunun en önemli dönüm noktası da 16 Nisan’da Anayasa değişikliğine hep birlikte ‘evet’ oyu vermektir.

 

 AK Parti olarak son on beş yılda her türlü engellemelere rağmen Atatürk’ün bize gösterdiği muasır medeniyet seviyesini yakalamak için çok önemli icraatları gerçekleştirdik. Çünkü bu ülkeye ve millete sevdalı bir liderlerimiz ve onunla birlikte yürüyen yol arkadaşları var. Oysa geçmiş dönemlerde ise milletin adamı olan siyasiler dışındaki lider ve yöneticiler maalesef milletimizin güven duygusunu zedelediler.

 

Şunu açık ve net ifade etmek isterim ki, milletimizin milli duygularını suistimal ederek ülkeme ihanet edenlere, terör odaklarına destek verenlere, darbeci zihniyete, ihanet odaklarına ve onların uşaklarına kucak açanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

 

KAVGALARA BİZİ MAHKÛM ETTİLER

 

Geçmiş dönemlerde milletin adamlarını çeşitli gerekçelerle yönetimden uzaklaştıran, idam eden ya da zehirleyen anlayışı bu millet asla affetmeyecek diyen Milletvekili Şahin Tin, milletin anayasa değişikliğine ‘evet’ diyerek geçmişin hesabını soracağını söyledi.

 

Şahin Tin, “Geçmiş dönemlerde hep birbirimize düşürdüler, siyasi kavgalara bizi mahkûm ettiler. Her dönem milletini düşünen ve çalışkan liderleri yok etmek için dış güçler ve onun maşaları ülkemiz üzerinde her türlü ihanet oyununu oynadılar.

 

Darbelerin ürünü olarak hazırlanan anayasayı ve yönetim biçimini milletimize dikta ettiler. Ülkemizin kalkınmasını hiçbir zaman istemediler. Ancak Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu kabuğu kırarak Türkiye’yi yatırımlarla ve hizmetlerle tanıştırdı. Sağlıktan eğitime, üretimden istihdama, tarımdan sosyal politikalara, savunma sanayinden stratejik kalkınma hamlelerine kadar her alanda nice reformları hayata geçirerek hizmetleri milletimizin ayağına götürdük. Şimdi de demokrasi reformunu gerçekleştirme zamanı, milli ve sivil bir anayasayı milletin tercihiyle ilmek ilmek dokuma ve uygulamaya koyma zamanı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.