Şahin Tin; “Adımı oraya yazanlardan hesap soracağım!”

SİYASET 08.05.2019 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şahin Tin; “Adımı oraya yazanlardan hesap soracağım!”

AK Partili Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Milletvekili Teoman Sancar'ın milletvekillerinin yemek parasını belediyler ödüyor iddialarına sert devam verdi. Tin "Ben o tarihlerde bahse konu yemeklere katılmadım. Yediğim yemeğin bedelini her zaman ben öderim. Kimse Şahin Tin’i, böylesine bir suçlamayla kirletemez" dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Milletvekili Teoman Sancar’ın açıklamalarının ardından hakkındaki iddialara sert bir dille yanıt verdi. Söz konusu yemeklere katılmadığını, yediği hiçbir yemeğin faturasını belediyelere ya da kamu kurumlarına ödetmediğini belirten Şahin Tin, “O faturalara adımı kim yazmışsa ve bu sahtekârlığın doğruluğunu araştırmadan kamuoyuyla kim paylaşmışsa onlarla adalet önünde hesaplaşacağım. O dönem kurumların başında olan yetkililer de, gerçekleri açıklamalı ve üzerime atılan bu töhmeti kaldırmalıdır” dedi.     AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın, milletvekillerinin yemek bedellerinin Çivril Belediyesi’ne fatura edildiği açıklamaları üzerine sert çıktı. Sancar’ın basınla paylaştığı faturalara konu yemeklere katılmadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ben o tarihlerde bahse konu yemeklere katılmadım. Yediğim yemeğin bedelini her zaman ben öderim. Bu benim hassasiyetimdir, kırmızı çizgimdir. O faturaların üzerine benim adımı yazanlardan bunun hesabını soracağım. Adımı o faturalara kim yazmışsa ve bu sahtekârlığın doğruluğunu araştırmadan kamuoyuyla kim paylaşmışsa onlarla adalet önünde hesaplaşacağım. O dönem kurumların başında olan yetkilileri de, gerçekleri açıklamaya, üzerime atılan bu töhmeti, bulaştırılmaya çalışılan çamuru temizlemeye davet ediyorum. Kimse Şahin Tin’i, böylesine bir suçlamayla kirletemez. Kaldı ki; ziyaretimize gelen tüm misafirlerimize ikramlarda bulunur ve bizzat hesabını da kendim öderim. Çok şükür, Rabbim bize yediğimiz yemeğin bedelini ödeyecek rızkı, imkânı vermiştir. Bir öğün yemeğe tevessül edecek bir karakterimiz olmadığını da cümle âlem bilmektedir. Gerçek mutlaka ortaya çıkacaktır.” dedi.

AK Partili Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Milletvekili Teoman Sancar'ın milletvekillerinin yemek parasını belediyler ödüyor iddialarına sert devam verdi. Tin "Ben o tarihlerde bahse konu yemeklere katılmadım. Yediğim yemeğin bedelini her zaman ben öderim. Kimse Şahin Tin’i, böylesine bir suçlamayla kirletemez" dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Milletvekili Teoman Sancar’ın açıklamalarının ardından hakkındaki iddialara sert bir dille yanıt verdi. Söz konusu yemeklere katılmadığını, yediği hiçbir yemeğin faturasını belediyelere ya da kamu kurumlarına ödetmediğini belirten Şahin Tin, “O faturalara adımı kim yazmışsa ve bu sahtekârlığın doğruluğunu araştırmadan kamuoyuyla kim paylaşmışsa onlarla adalet önünde hesaplaşacağım. O dönem kurumların başında olan yetkililer de, gerçekleri açıklamalı ve üzerime atılan bu töhmeti kaldırmalıdır” dedi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın, milletvekillerinin yemek bedellerinin Çivril Belediyesi’ne fatura edildiği açıklamaları üzerine sert çıktı. Sancar’ın basınla paylaştığı faturalara konu yemeklere katılmadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ben o tarihlerde bahse konu yemeklere katılmadım. Yediğim yemeğin bedelini her zaman ben öderim. Bu benim hassasiyetimdir, kırmızı çizgimdir. O faturaların üzerine benim adımı yazanlardan bunun hesabını soracağım. Adımı o faturalara kim yazmışsa ve bu sahtekârlığın doğruluğunu araştırmadan kamuoyuyla kim paylaşmışsa onlarla adalet önünde hesaplaşacağım. O dönem kurumların başında olan yetkilileri de, gerçekleri açıklamaya, üzerime atılan bu töhmeti, bulaştırılmaya çalışılan çamuru temizlemeye davet ediyorum. Kimse Şahin Tin’i, böylesine bir suçlamayla kirletemez. Kaldı ki; ziyaretimize gelen tüm misafirlerimize ikramlarda bulunur ve bizzat hesabını da kendim öderim. Çok şükür, Rabbim bize yediğimiz yemeğin bedelini ödeyecek rızkı, imkânı vermiştir. Bir öğün yemeğe tevessül edecek bir karakterimiz olmadığını da cümle âlem bilmektedir. Gerçek mutlaka ortaya çıkacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.