Şahin Tin, AK Parti ile Milli İradenin Altın Çağını Yaşadı

SİYASET 14.08.2016 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Şahin Tin, AK Parti ile Milli İradenin Altın Çağını Yaşadı

denizli haber / denizli 20 haber / Şahin Tin, AK Parti ile Milli İradenin Altın Çağını Yaşadı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin 15 yıllık mazisinin Türkiye’nin makûs talihini yendiği, milli iradesinin ülke yönetiminde tam anlamıyla söz sahibi olduğu bir dönem olduğunu söyledi. Şahin Tin; “Milletin sesi Türkiye’nin partisi olan AK Parti 15 yıllık kutlu yürüyüşünde milli iradeye altın bir çağ yaşattı” dedi.    AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin 15’nci kuruluş yıldönümü vesilesiyle mesaj yayınladı.   Milletvekili Şahin Tin, yayınladığı mesajında şunları söyledi; “14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti her biri altın değerinde olan 15 yılı geride bıraktı. AK Parti kurulduğu andan itibaren 15 yıl boyunca adeta kilim dokurcasına büyük Türkiye’yi ilmek ilmek milletimizden aldığı güç, cesaret ve yetkiyle işledi. Şüphesiz bu ustalık ve maharet gerektiren bir süreçti. Bu süreçte birçok engel ve tuzakları ustamız hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın engin cesareti, vatan ve millet aşkıyla, milletimizle birlikte aştık. Bu süreçte sürekli engellemeler ve ağır ihanetlerle karşı karşıya kaldık. Bunların en büyüğünü ise 15 Temmuz'da yaşadık. Cuntanın karşısına dikilerek milletimiz bir kez daha tarihine, vatanına, bayrağına ve devletine ne kadar yürekten ve asil bir bağla bağlı olduğunu ortaya koydu. Milletimizin tanklara karşı duruşu mazide bıraktığımız 15 yılda gönüllere dokunabildiğimizin açık bir göstergesidir. Yaşanan bu süreçte milletimizin duruşu AK Parti’nin millet tarafından ne derece kabul ve teveccüh gördüğünü de ortaya koyuyor. AK Parti daha önce hiçbir siyasi harekete nasip olmamış bir kollama ve korumayı milletimizden görmüştür. Çünkü AK Parti bir Millet hareketidir. AK Parti’nin duruşu bu aziz milletin asil duruşudur.   Kuruluş felsefesinde olduğu gibi kurulduğu günden buyana milletimizin talepleri doğrultusunda 15 yılı geride bırakan ve milletle birlikte yürüyen bu hareket yine milletin emrinde gece gündüz demeden ülke ve millet aşkıyla kutlu yürüyüşünü sürdürecektir. Bu asil millet var oldukça kutlu yürüyüşü hiçbir güç durduramayacaktır. Allah’ın izniyle AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada daha büyük bir sevda ile gerek içerde ve gerekse dışarda Dünya’da mazlumların umudu, İslam coğrafyasının yükselen sesi olmaya devam edecektir.   Bu kutlu yürüyüşe gönül veren emek veren tüm vatan, bayrak, devlet ve millet sevdalılarını yürekten selamlıyorum. Bu kutlu yürüyüşte hayatını kaybeden değerli kardeşlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bu aziz millet bu topraklarda dimdik ayakta durduğu sürece AK Parti milletin sesi olmayı sürdürecektir. Türkiye’nin partisi olan AK Parti 15 yıllık şanlı mazisinde olduğu gibi yine milli iradeye altın çağlar yaşatma ve Türkiye’yi lider ülke yapma hedefinden sapmadan yoluna devam edecektir. Umudumuzun kaynağı Yüce Allah gücümüzün kaynağıysa milletimizin dualarıdır” dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Şahin Tin, AK Parti ile Milli İradenin Altın Çağını Yaşadı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin 15 yıllık mazisinin Türkiye’nin makûs talihini yendiği, milli iradesinin ülke yönetiminde tam anlamıyla söz sahibi olduğu bir dönem olduğunu söyledi. Şahin Tin; “Milletin sesi Türkiye’nin partisi olan AK Parti 15 yıllık kutlu yürüyüşünde milli iradeye altın bir çağ yaşattı” dedi. 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin 15’nci kuruluş yıldönümü vesilesiyle mesaj yayınladı.

 

Milletvekili Şahin Tin, yayınladığı mesajında şunları söyledi; “14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti her biri altın değerinde olan 15 yılı geride bıraktı. AK Parti kurulduğu andan itibaren 15 yıl boyunca adeta kilim dokurcasına büyük Türkiye’yi ilmek ilmek milletimizden aldığı güç, cesaret ve yetkiyle işledi. Şüphesiz bu ustalık ve maharet gerektiren bir süreçti. Bu süreçte birçok engel ve tuzakları ustamız hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın engin cesareti, vatan ve millet aşkıyla, milletimizle birlikte aştık. Bu süreçte sürekli engellemeler ve ağır ihanetlerle karşı karşıya kaldık. Bunların en büyüğünü ise 15 Temmuz'da yaşadık. Cuntanın karşısına dikilerek milletimiz bir kez daha tarihine, vatanına, bayrağına ve devletine ne kadar yürekten ve asil bir bağla bağlı olduğunu ortaya koydu. Milletimizin tanklara karşı duruşu mazide bıraktığımız 15 yılda gönüllere dokunabildiğimizin açık bir göstergesidir. Yaşanan bu süreçte milletimizin duruşu AK Parti’nin millet tarafından ne derece kabul ve teveccüh gördüğünü de ortaya koyuyor. AK Parti daha önce hiçbir siyasi harekete nasip olmamış bir kollama ve korumayı milletimizden görmüştür. Çünkü AK Parti bir Millet hareketidir. AK Parti’nin duruşu bu aziz milletin asil duruşudur.

 

Kuruluş felsefesinde olduğu gibi kurulduğu günden buyana milletimizin talepleri doğrultusunda 15 yılı geride bırakan ve milletle birlikte yürüyen bu hareket yine milletin emrinde gece gündüz demeden ülke ve millet aşkıyla kutlu yürüyüşünü sürdürecektir. Bu asil millet var oldukça kutlu yürüyüşü hiçbir güç durduramayacaktır. Allah’ın izniyle AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada daha büyük bir sevda ile gerek içerde ve gerekse dışarda Dünya’da mazlumların umudu, İslam coğrafyasının yükselen sesi olmaya devam edecektir.

 

Bu kutlu yürüyüşe gönül veren emek veren tüm vatan, bayrak, devlet ve millet sevdalılarını yürekten selamlıyorum. Bu kutlu yürüyüşte hayatını kaybeden değerli kardeşlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bu aziz millet bu topraklarda dimdik ayakta durduğu sürece AK Parti milletin sesi olmayı sürdürecektir. Türkiye’nin partisi olan AK Parti 15 yıllık şanlı mazisinde olduğu gibi yine milli iradeye altın çağlar yaşatma ve Türkiye’yi lider ülke yapma hedefinden sapmadan yoluna devam edecektir. Umudumuzun kaynağı Yüce Allah gücümüzün kaynağıysa milletimizin dualarıdır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.