Şahin Tin’den 18 Mart Mesajı

SİYASET 18.03.2020 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin’den 18 Mart Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, mesajında, “Çanakkale Zaferi’mizin 105. yıldönümünü hep birlikte büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Çanakkale zaferi en zor ve ağır koşullara rağmen tarihe altın harflerle yazılan şanlı bir destandır. Çanakkale’yi geçilmez kılan 7’den 70’e tüm kahramanlarımızın vatan ve bayrak aşkıdır.   Anadolu insanımızın fedakarlığı, kahraman askerlerimizin iman ve azmi bizleri Çanakkale’de eşsiz bir başarıya taşımıştır. Asırlar önce milletimizin ortaya koyduğu bu direniş ruhu bugün ülkemize saldıran tüm hainlere ders niteliğindedir ve beka mücadelemizde güç kaynağımızdır.   Bundan 105 yıl önce birlik ve beraberlik içerisinde yedi düvele Çanakkale’yi dar eden asil milletimiz; imanı, inancı, vatan ve bağımsızlık sevdasıyla asırlar geçse de gücünü hiçbir zaman kaybetmeyecek, her türlü saldırı ve ihanetlere rağmen varlığını ilelebet sürdürecektir. İstiklal ve istikbalimizi koruma konusunda kararlıyız.   105’inci yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, mesajında, “Çanakkale Zaferi’mizin 105. yıldönümünü hep birlikte büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Çanakkale zaferi en zor ve ağır koşullara rağmen tarihe altın harflerle yazılan şanlı bir destandır. Çanakkale’yi geçilmez kılan 7’den 70’e tüm kahramanlarımızın vatan ve bayrak aşkıdır.

 

Anadolu insanımızın fedakarlığı, kahraman askerlerimizin iman ve azmi bizleri Çanakkale’de eşsiz bir başarıya taşımıştır. Asırlar önce milletimizin ortaya koyduğu bu direniş ruhu bugün ülkemize saldıran tüm hainlere ders niteliğindedir ve beka mücadelemizde güç kaynağımızdır.

 

Bundan 105 yıl önce birlik ve beraberlik içerisinde yedi düvele Çanakkale’yi dar eden asil milletimiz; imanı, inancı, vatan ve bağımsızlık sevdasıyla asırlar geçse de gücünü hiçbir zaman kaybetmeyecek, her türlü saldırı ve ihanetlere rağmen varlığını ilelebet sürdürecektir. İstiklal ve istikbalimizi koruma konusunda kararlıyız.

 

105’inci yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.