Şahin Tin’den dolu ve don da zarar gören tarım arazileri açıklaması

SİYASET 27.05.2020 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin’den dolu ve don da zarar gören tarım arazileri açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale, Çal, Baklan ve Bekilli ilçelerinde don ve dolu nedeniyle zarar gören tarım arazileri hakkında açıklama yaptı. Tin; “bölgedeki çiftçilere ekonomik destek sağlanması ve borç ertelemesinin yapılması için girişimlerde bulunacağız” dedi.   Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Denizli ilimize bağlı Pamukkale, Çal, Baklan, Bekilli ilçelerimizde yoğun yağan dolu ve meydana gelen don afeti sebebiyle üreticilerimizin ekili alanlarında ciddi hasarlar meydana geldiği tarafımıza iletildi. Öncelikle dolu ve don afetine maruz kalan çiftçilerimize geçmiş olsun.   Ekim, dikim alanlarında incelemelerde bulunan, üreticilerimizle birebir görüşen Tarım Müdürlüğü ekiplerimiz Pamukkale‘deki kekik ekim alanında don, Çal, Baklan, Bekilli‘de ise Ayçekirdeği, Mısır, Üzüm bağları ve Haşhaş‘ın lokal yerlerde tabii afete maruz kaldığını belirttiler.   Üreticilerimiz müsterih olsun, tespit çalışması tamamlandıktan sonra aldığımız bilgiler ışığında Tarım Bakanlığımıza konuyu aktararak bölgedeki çiftçilere ekonomik destek sağlanması ve borç ertelemesinin yapılması için girişimlerde bulunacağız. Üreticimizin her daim yanındayız” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale, Çal, Baklan ve Bekilli ilçelerinde don ve dolu nedeniyle zarar gören tarım arazileri hakkında açıklama yaptı. Tin; “bölgedeki çiftçilere ekonomik destek sağlanması ve borç ertelemesinin yapılması için girişimlerde bulunacağız” dedi.

 

Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Denizli ilimize bağlı Pamukkale, Çal, Baklan, Bekilli ilçelerimizde yoğun yağan dolu ve meydana gelen don afeti sebebiyle üreticilerimizin ekili alanlarında ciddi hasarlar meydana geldiği tarafımıza iletildi. Öncelikle dolu ve don afetine maruz kalan çiftçilerimize geçmiş olsun.

 

Ekim, dikim alanlarında incelemelerde bulunan, üreticilerimizle birebir görüşen Tarım Müdürlüğü ekiplerimiz Pamukkale‘deki kekik ekim alanında don, Çal, Baklan, Bekilli‘de ise Ayçekirdeği, Mısır, Üzüm bağları ve Haşhaş‘ın lokal yerlerde tabii afete maruz kaldığını belirttiler.

 

Üreticilerimiz müsterih olsun, tespit çalışması tamamlandıktan sonra aldığımız bilgiler ışığında Tarım Bakanlığımıza konuyu aktararak bölgedeki çiftçilere ekonomik destek sağlanması ve borç ertelemesinin yapılması için girişimlerde bulunacağız. Üreticimizin her daim yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.