Şahin Tin’den işverenlere çağrı: Kısa çalışma ödeneğini seçin

SİYASET 31.03.2020 - 17:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin’den işverenlere çağrı: Kısa çalışma ödeneğini seçin

Koronavirüs nedeniyle işletmelerin ve çalışanların sıkıntılı günler yaşadığı süreçte, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, işverenlere çağrıda bulunarak ‘Kısa Çalışma Ödeneği’ alternatifini seçmelerini istedi.   Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “İşverenlerimize çağrımdır; "ücretsiz izin" yerine, "Kısa Çalışma Ödeneği" alternatifini seçin. Yüzde 60 devlet desteği ile hem çalışanınıza, hem işinizin geleceğine sahip çıkın. Bugünler inşAllah geride kalacak. Vefa ve dayanışma ise hep gönüllerde yaşayacak. #BizBizeYeteriz “ ifadelerine yer verdi.   Milletvekili Şahin Tin; Kısa çalışma ödeneğindeki son 3 yıl içinde 600 gün olan prim ödeme şartını 450 güne, 120 gün olan hizmet akdi şartını da 60 güne düşürdükleri notunu düştü.  

Koronavirüs nedeniyle işletmelerin ve çalışanların sıkıntılı günler yaşadığı süreçte, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, işverenlere çağrıda bulunarak ‘Kısa Çalışma Ödeneği’ alternatifini seçmelerini istedi.

 

Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “İşverenlerimize çağrımdır; "ücretsiz izin" yerine, "Kısa Çalışma Ödeneği" alternatifini seçin. Yüzde 60 devlet desteği ile hem çalışanınıza, hem işinizin geleceğine sahip çıkın. Bugünler inşAllah geride kalacak. Vefa ve dayanışma ise hep gönüllerde yaşayacak. #BizBizeYeteriz “ ifadelerine yer verdi.

 

Milletvekili Şahin Tin; Kısa çalışma ödeneğindeki son 3 yıl içinde 600 gün olan prim ödeme şartını 450 güne, 120 gün olan hizmet akdi şartını da 60 güne düşürdükleri notunu düştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.