Şahin Tin'den, Kazım Arslan'a cevap gecikmedi!

SİYASET 20.04.2018 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şahin Tin'den, Kazım Arslan'a cevap gecikmedi!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında bazı kurum ve belediyelerde geçici istihdamla personel alınacağını SMS ile vatandaşlara bildirmesi üzerine, CHP Milletvekili Kazım Arslan’ın oy için yaptığı suçlamasına, sosyal medya hesabından cevap verdi.   Milletvekili Şahin Tin, twitter hesabından yaptığı açıklamada; “CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan bazı basın yayın organlarına hazır kalıp haber servis ederek şahsım üzerinden prim yapma ve rol kapma derdine düşmüş. Hatırlatmak isterim ki, Milletvekili olarak toplumu ilgilendiren hususlarla ilgili bilgilendirme yapmak asli vazifemizdir.   İŞ-KUR aracılığıyla yapılacak olan istihdam bilgisinin toplumun tüm kesimlerine ilan edilerek bilgilendirme yapılmasına çalının arkasından bakmak akla ziyan bir durumdur. Kaldı ki, ilanın nerede, nasıl yapıldığı ve nereye müracaat edileceği de çok net ifade edilmiştir.   Bu panik neden aslında anlamak çok da zor değil. Erken seçim telaşıyla, ne yapacağını bilmez bir vaziyette, koltuk kapmak adına beyhude bir yolda sağa sola savrulan deli saçması bu sözler, sözün sahibinin hedeflerini şarampole yuvarlayacak niteliktedir.   Ünlü bir düşünür ne güzel söylemiş; “Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil” diye. Bu zihniyetin milletimizin beklentilerine yol bulması, ya da yol açması beyhude bir bekleyiştir. CHP, bırakın iyi bir iş yapmayı, kör fikirlerini bile yoldan çekmeyi akıl edememiştir.   AK Parti 2002 yılından bugüne yaptığı icraatlar ile milletimizin takdirini kazanmış, güvenini her seçimde tazelemiş ve verdiği her sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşamıştır. Deyim yerindeyse bizim hizmetlerimizi sağır sultan duydu, bir bunlar anlayamadı.   Özetle şunu ifade etmeliyim ki; "Milletimizin taleplerine sağır olan CHP zihniyeti bizi anlayamaz." dedi   İşte o paylaşımlar;    

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında bazı kurum ve belediyelerde geçici istihdamla personel alınacağını SMS ile vatandaşlara bildirmesi üzerine, CHP Milletvekili Kazım Arslan’ın oy için yaptığı suçlamasına, sosyal medya hesabından cevap verdi.

 

Milletvekili Şahin Tin, twitter hesabından yaptığı açıklamada; “CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan bazı basın yayın organlarına hazır kalıp haber servis ederek şahsım üzerinden prim yapma ve rol kapma derdine düşmüş. Hatırlatmak isterim ki, Milletvekili olarak toplumu ilgilendiren hususlarla ilgili bilgilendirme yapmak asli vazifemizdir.

 

İŞ-KUR aracılığıyla yapılacak olan istihdam bilgisinin toplumun tüm kesimlerine ilan edilerek bilgilendirme yapılmasına çalının arkasından bakmak akla ziyan bir durumdur. Kaldı ki, ilanın nerede, nasıl yapıldığı ve nereye müracaat edileceği de çok net ifade edilmiştir.

 

Bu panik neden aslında anlamak çok da zor değil. Erken seçim telaşıyla, ne yapacağını bilmez bir vaziyette, koltuk kapmak adına beyhude bir yolda sağa sola savrulan deli saçması bu sözler, sözün sahibinin hedeflerini şarampole yuvarlayacak niteliktedir.

 

Ünlü bir düşünür ne güzel söylemiş; “Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil” diye. Bu zihniyetin milletimizin beklentilerine yol bulması, ya da yol açması beyhude bir bekleyiştir. CHP, bırakın iyi bir iş yapmayı, kör fikirlerini bile yoldan çekmeyi akıl edememiştir.

 

AK Parti 2002 yılından bugüne yaptığı icraatlar ile milletimizin takdirini kazanmış, güvenini her seçimde tazelemiş ve verdiği her sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşamıştır. Deyim yerindeyse bizim hizmetlerimizi sağır sultan duydu, bir bunlar anlayamadı.

 

Özetle şunu ifade etmeliyim ki; "Milletimizin taleplerine sağır olan CHP zihniyeti bizi anlayamaz." dedi

 

İşte o paylaşımlar;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.