Şahin Tin; “İnancımızı Perçinledi, Milli Birliğimizi Yüceltti!”

SİYASET 12.03.2020 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin; “İnancımızı Perçinledi, Milli Birliğimizi Yüceltti!”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Akif’in kaleme aldığı milli ruhumuzu ve heyecanımızı diri tutan o tarihi dizeler milletimizin geleceğe olan sarsılmaz inancını perçinlemekte ve milli birliğimizi yüceltmektedir” dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında aradan geçen 99 yıla rağmen Türk Milleti’nin milli ruh ve heyecanının hala tıpkı o günlerdeki gibi diri olduğunu ifade etti.   “DESTANSI MÜCADELEMİZİN BAĞIMSIZLIK BEYANNAMESİDİR” “Milletimiz tarih boyunca büyük mücadelelere verdi” diyen Milletvekili Şahin Tin, “Asırlar boyu vatan topraklarımız nice saldırılara ve baskılara maruz kaldı. Ancak millet olarak hiçbir zaman düşmanla mücadeleden yılmadık. Bizler bağımsızlığına âşık bir milletiz. Bizi esaret altına almak isteyen anlayışları elimizin tersiyle itmekten, onları ters yüz etmekten ve özgürlük sancağını zirveye dikmekten asla geri durmadık, durmayız da. İstiklal Marşı’mız istiklal ve istikbalimiz için verdiğimiz destansı mücadelenin gerçek bir bağımsızlık beyannamesidir. Bizler vicdanımızın ortak sesi ve dili olan İstiklal Marşımızı sonsuza dek dilimizden, gönlümüzden düşürmeyeceğiz” dedi.   “VAZGEÇİLEMEZ HASLETLERİMİZİ YÜREĞİMİZE KAZIDI” “Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un bizlere miras olarak bıraktığı İstiklal Marşımızı bayrağımızın gölgesinde ilelebet korumaya kararlıyız” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Milli ve manevi değerlerimizi en veciz şekilde özetleyip milletimize sunan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, vatanseverliğin vazgeçilemez hasletlerini hepimizin yüreğine İstiklal Marşı’nda ifade ettiği tarifsiz sözlerle kazımıştır. Aradan geçen 99 yıla rağmen hala milli heyecanımızı ve milli ruhumuzu diri tutan o tarihi dizeler milletimizin geleceğine olan sarsılmaz inancını perçinlemekte ve milli birliğimizi daha da yüceltmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere ve şanlı tarihimize not düşen İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve tazimle yâd ediyorum” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Akif’in kaleme aldığı milli ruhumuzu ve heyecanımızı diri tutan o tarihi dizeler milletimizin geleceğe olan sarsılmaz inancını perçinlemekte ve milli birliğimizi yüceltmektedir” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında aradan geçen 99 yıla rağmen Türk Milleti’nin milli ruh ve heyecanının hala tıpkı o günlerdeki gibi diri olduğunu ifade etti.

 

“DESTANSI MÜCADELEMİZİN BAĞIMSIZLIK BEYANNAMESİDİR”

“Milletimiz tarih boyunca büyük mücadelelere verdi” diyen Milletvekili Şahin Tin, “Asırlar boyu vatan topraklarımız nice saldırılara ve baskılara maruz kaldı. Ancak millet olarak hiçbir zaman düşmanla mücadeleden yılmadık. Bizler bağımsızlığına âşık bir milletiz. Bizi esaret altına almak isteyen anlayışları elimizin tersiyle itmekten, onları ters yüz etmekten ve özgürlük sancağını zirveye dikmekten asla geri durmadık, durmayız da. İstiklal Marşı’mız istiklal ve istikbalimiz için verdiğimiz destansı mücadelenin gerçek bir bağımsızlık beyannamesidir. Bizler vicdanımızın ortak sesi ve dili olan İstiklal Marşımızı sonsuza dek dilimizden, gönlümüzden düşürmeyeceğiz” dedi.

 

“VAZGEÇİLEMEZ HASLETLERİMİZİ YÜREĞİMİZE KAZIDI”

“Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un bizlere miras olarak bıraktığı İstiklal Marşımızı bayrağımızın gölgesinde ilelebet korumaya kararlıyız” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Milli ve manevi değerlerimizi en veciz şekilde özetleyip milletimize sunan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, vatanseverliğin vazgeçilemez hasletlerini hepimizin yüreğine İstiklal Marşı’nda ifade ettiği tarifsiz sözlerle kazımıştır. Aradan geçen 99 yıla rağmen hala milli heyecanımızı ve milli ruhumuzu diri tutan o tarihi dizeler milletimizin geleceğine olan sarsılmaz inancını perçinlemekte ve milli birliğimizi daha da yüceltmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere ve şanlı tarihimize not düşen İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve tazimle yâd ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.