Şahin Tin: Sanayicimizin yayındayız!

EKONOMİ 10.06.2016 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Şahin Tin: Sanayicimizin yayındayız!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Sanayi Odası Başkanı ve beraberindeki heyeti Meclisteki makamında ağırladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Sanayi Odası Başkanı ve beraberindeki heyeti Meclisteki makamında ağırladı. Şahin Tin; “Sektörlerimizin beklentilerine uygun çözümler üreterek sanayicilerimizin dünya pazarındaki gücünü artırmaya devam edeceğiz” dedi.   Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Sanayi Odası Meclis Üyesi Faruk Alyaz, Hilmi Konyalıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Samet Tünay Gündüz, Cemal Gürsel Özdemir ve Güven Dokumacı, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti. Çardak Organize Sanayi Bölgesi ve Organize sanayi bölgelerinin son durumunun ele alındığı görüşmede, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Mermer Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına ilişkin konular değerlendirildi.   Milletvekili Şahin Tin, “Dünya küresel bir Pazar. Denizli sanayicisinin dünya pazarında rekabet edebilmesi için her zaman üzerimize düşen görevi yapmak bizim temel görevimiz. Bu manada organize sanayi bölgelerimize destek olmak ve beklentilerine cevap vermek durumundayız. Çünkü sanayicilerimizin en önemli ortak akıl kuruluşu organize sanayi bölgelerimizdir. Bilindiği gibi Çardak Organize sanayi bölgesine ilişkin yapılması gerekenler var. Bunları hızlıca hep birlikte tamamlamak için gayret sarf ediyoruz. Yine Makine İhtisas Organize sanayi Bölgesinin kurulmasına ilişkin çalışmalarımızda devam ediyor. Mermer konusunda ise ilimiz önemli bir mesafe kat etti. Maden sektörü tekstil sektöründen sonra ilimizde en hızlı gelişen sektörlerden bir tanesi. Maden ve mermer sektörünün önünde duran temel talep mermer ihtisas organize sanayi bölgesinin kurulması. Bu hususlarla ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Ekonomi Bakan’ımız Nihat Zeybekci’nin öncülüğünde Odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak kararlar almamızın en büyük katkısı ortak akılla sorunları çözüme ulaştırıyor olmamız. Bu konularla ilgili sektör temsilcilerinin de görüşlerini ifade etmesi ve beklentilerine ve taleplerine uygun çalışmaların yapılması da sanayicimize ve üreticimize ayrı bir güç katacaktır. Bizler meseleleri zorlaştıran değil kolaylaştıran olmaya ve çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Sanayi Odası Başkanı ve beraberindeki heyeti Meclisteki makamında ağırladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Sanayi Odası Başkanı ve beraberindeki heyeti Meclisteki makamında ağırladı. Şahin Tin; “Sektörlerimizin beklentilerine uygun çözümler üreterek sanayicilerimizin dünya pazarındaki gücünü artırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Sanayi Odası Meclis Üyesi Faruk Alyaz, Hilmi Konyalıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Samet Tünay Gündüz, Cemal Gürsel Özdemir ve Güven Dokumacı, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti. Çardak Organize Sanayi Bölgesi ve Organize sanayi bölgelerinin son durumunun ele alındığı görüşmede, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Mermer Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına ilişkin konular değerlendirildi.

 

Milletvekili Şahin Tin, “Dünya küresel bir Pazar. Denizli sanayicisinin dünya pazarında rekabet edebilmesi için her zaman üzerimize düşen görevi yapmak bizim temel görevimiz. Bu manada organize sanayi bölgelerimize destek olmak ve beklentilerine cevap vermek durumundayız. Çünkü sanayicilerimizin en önemli ortak akıl kuruluşu organize sanayi bölgelerimizdir. Bilindiği gibi Çardak Organize sanayi bölgesine ilişkin yapılması gerekenler var. Bunları hızlıca hep birlikte tamamlamak için gayret sarf ediyoruz. Yine Makine İhtisas Organize sanayi Bölgesinin kurulmasına ilişkin çalışmalarımızda devam ediyor. Mermer konusunda ise ilimiz önemli bir mesafe kat etti. Maden sektörü tekstil sektöründen sonra ilimizde en hızlı gelişen sektörlerden bir tanesi. Maden ve mermer sektörünün önünde duran temel talep mermer ihtisas organize sanayi bölgesinin kurulması. Bu hususlarla ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Ekonomi Bakan’ımız Nihat Zeybekci’nin öncülüğünde Odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak kararlar almamızın en büyük katkısı ortak akılla sorunları çözüme ulaştırıyor olmamız. Bu konularla ilgili sektör temsilcilerinin de görüşlerini ifade etmesi ve beklentilerine ve taleplerine uygun çalışmaların yapılması da sanayicimize ve üreticimize ayrı bir güç katacaktır. Bizler meseleleri zorlaştıran değil kolaylaştıran olmaya ve çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.