Şahin Tin, TSK yeniden yapılandırıldı

SİYASET 02.08.2016 - 16:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Şahin Tin, TSK yeniden yapılandırıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Şahin Tin, TSK’nın yeniden yapılandırıldı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Baklan ilçe meydanında “demokrasi nöbeti” tutan vatandaşlara seslendi. Şahin Tin; “Asker kılığına girmiş vatan haini teröristlerin, asırlardır milletimizin hafızasında peygamber ocağı olarak kutlu bir yeri olan mekâna zarar vermesine asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Baklan ilçe meydanında “Demokrasi Nöbeti” tutan vatandaşlarla biraraya geldi. Milletvekili Şahin Tin, “Bu millet tarihinden ve değerlerinden aldığı güçle dimdik ayakta durmaya devam edecek” dedi.   Millet iradesini hiçbir vesayet odağının teslim alamayacağını ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Milletin gücü tankların gücünü yenerek alçak darbe girişimini milletimiz inancıyla ve mücadelesiyle püskürttü. 15 Temmuz tarihinde millet olarak karanlık ve zor bir gece yaşadık. Ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin dik duruşu sayesinde hainlerin planları bozuldu ve aydınlık bir sabaha kavuştuk. İnsanlıktan nasibini almamış devletine ve milletine ihanet içinde olan hainlerin 15 Temmuz’da milletimize yaşattığı acının bedelini fitil fitil burunlarından getirileceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ülkesine ve devletine başkaldıran asker elbisesi giyerek ülkemin sokaklarında terör estiren bu vatan hainlerinin hak ettikleri cezayı misliyle almaları için gereğini yapacağız. Artık bu millet dostunu da düşmanını da öğrendi. Dünya bu aziz milletin dostluğunun ne kadar değerli öfkesinin ise ne kadar şiddetli olduğunu da gördü” dedi.   TSK Yeniden Yapılanıyor   Milletvekili Şahin Tin, yapılan düzenlemelerle Türk Silahlı Kuvvetlerin yeniden yapılandırıldığına dikkat çekerek, “Darbeleri bastıran değil, bundan sonraki süreçlerde de darbelere zemin hazırlayan ve kapı aralayan tüm olguları tek tek tespit ederek ortadan kaldırıyoruz. Yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yasal adımlar ve düzenlemeler sırasıyla hayata geçiriliyor. Yüksek Askeri Şura’nın yapısı değiştirildi ve önemli kararlar alındı. Asker elbisesi içine girmiş FETÖ örgütüne mensup vatan hainleri bir bir tespit edilerek Peygamber ocağı olan şanlı ordumuzun içinden atıldı. Milli savunma üniversitesini kuruyoruz. Harp okulları ile astsubay meslek yüksekokullarının milli savunma üniversitesine bağlanması ve bazı askeri okulların kapatılması için kararlar alındı. Ayrıca bahse konu okullara girişlerdeki kısıtlamalar ortadan kaldırıldı. GATA Eğitim hastanesi başta olmak üzere tüm askeri hastaneler sağlık bakanlığına devredildi. Askeri Sanayi kuruluşları fabrika ve tersaneler milli savunma bakanlığına bağlandı. Askeri hâkimlerin alımını artık kuvvet komutanları değil Milli savunma bakanlığı yapacak” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Şahin Tin, TSK’nın yeniden yapılandırıldı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Baklan ilçe meydanında “demokrasi nöbeti” tutan vatandaşlara seslendi. Şahin Tin; “Asker kılığına girmiş vatan haini teröristlerin, asırlardır milletimizin hafızasında peygamber ocağı olarak kutlu bir yeri olan mekâna zarar vermesine asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Baklan ilçe meydanında “Demokrasi Nöbeti” tutan vatandaşlarla biraraya geldi. Milletvekili Şahin Tin, “Bu millet tarihinden ve değerlerinden aldığı güçle dimdik ayakta durmaya devam edecek” dedi.

 

Millet iradesini hiçbir vesayet odağının teslim alamayacağını ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Milletin gücü tankların gücünü yenerek alçak darbe girişimini milletimiz inancıyla ve mücadelesiyle püskürttü. 15 Temmuz tarihinde millet olarak karanlık ve zor bir gece yaşadık. Ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin dik duruşu sayesinde hainlerin planları bozuldu ve aydınlık bir sabaha kavuştuk. İnsanlıktan nasibini almamış devletine ve milletine ihanet içinde olan hainlerin 15 Temmuz’da milletimize yaşattığı acının bedelini fitil fitil burunlarından getirileceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ülkesine ve devletine başkaldıran asker elbisesi giyerek ülkemin sokaklarında terör estiren bu vatan hainlerinin hak ettikleri cezayı misliyle almaları için gereğini yapacağız. Artık bu millet dostunu da düşmanını da öğrendi. Dünya bu aziz milletin dostluğunun ne kadar değerli öfkesinin ise ne kadar şiddetli olduğunu da gördü” dedi.

 

TSK Yeniden Yapılanıyor

 

Milletvekili Şahin Tin, yapılan düzenlemelerle Türk Silahlı Kuvvetlerin yeniden yapılandırıldığına dikkat çekerek, “Darbeleri bastıran değil, bundan sonraki süreçlerde de darbelere zemin hazırlayan ve kapı aralayan tüm olguları tek tek tespit ederek ortadan kaldırıyoruz. Yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yasal adımlar ve düzenlemeler sırasıyla hayata geçiriliyor. Yüksek Askeri Şura’nın yapısı değiştirildi ve önemli kararlar alındı. Asker elbisesi içine girmiş FETÖ örgütüne mensup vatan hainleri bir bir tespit edilerek Peygamber ocağı olan şanlı ordumuzun içinden atıldı. Milli savunma üniversitesini kuruyoruz. Harp okulları ile astsubay meslek yüksekokullarının milli savunma üniversitesine bağlanması ve bazı askeri okulların kapatılması için kararlar alındı. Ayrıca bahse konu okullara girişlerdeki kısıtlamalar ortadan kaldırıldı. GATA Eğitim hastanesi başta olmak üzere tüm askeri hastaneler sağlık bakanlığına devredildi. Askeri Sanayi kuruluşları fabrika ve tersaneler milli savunma bakanlığına bağlandı. Askeri hâkimlerin alımını artık kuvvet komutanları değil Milli savunma bakanlığı yapacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.