Şahin Tin, yeniden gündeme getirilen yemek parası ile ilgili açıklama yaptı

SİYASET 18.12.2020 - 16:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Şahin Tin, yeniden gündeme getirilen yemek parası ile ilgili açıklama yaptı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin hakkında, 2019 Mayıs ayında CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın iddiası ile gündeme gelen, Tin’in yediği yemeğin parasını Çivril Belediyesi ödedi şeklindeki haberler yeniden gündeme geldi. Tin yeniden gündeme gelen haberlerle ilgili açıklama yaptı.    2019 Mayıs ayında CHP’li Sancar’ın iddiası ile ortaya atılan ve o faturalardaki yemekleri Çivril Belediyesi personeli tarafından yediği ortaya çıkmasına rağmen yeniden gündeme gelmesi ile ilgili, Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından, gerçek fatura ve önceden çıkan haber görsellerini paylaşarak açıklamada bulundu.  Şahin Tin, o dönemde gerçek olmayan belgeleri ortaya atan Teoman Sancar hakkında Asliye Hukuk Mahkemesi’ne suç duyurusunda bulunduğu belgeyi de paylaştı.   Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Hakkımdaki ‘yediği yemekleri belediyeye ödetti’ başlıklı haberler, delilleriyle çürütülmüş iftiradır. Kimlerin oyunu olduğu aşikar yalan haberler, maksatlı olarak tekrar gündeme sokulmuştur. Yargıya taşıdığım, çamur siyasetini ve kaynağını kurutacak belgeleri bilginize sunuyorum” ifadelerine yer verdi.    

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin hakkında, 2019 Mayıs ayında CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın iddiası ile gündeme gelen, Tin’in yediği yemeğin parasını Çivril Belediyesi ödedi şeklindeki haberler yeniden gündeme geldi. Tin yeniden gündeme gelen haberlerle ilgili açıklama yaptı.

 

 2019 Mayıs ayında CHP’li Sancar’ın iddiası ile ortaya atılan ve o faturalardaki yemekleri Çivril Belediyesi personeli tarafından yediği ortaya çıkmasına rağmen yeniden gündeme gelmesi ile ilgili, Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından, gerçek fatura ve önceden çıkan haber görsellerini paylaşarak açıklamada bulundu.  Şahin Tin, o dönemde gerçek olmayan belgeleri ortaya atan Teoman Sancar hakkında Asliye Hukuk Mahkemesi’ne suç duyurusunda bulunduğu belgeyi de paylaştı.

 

Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Hakkımdaki ‘yediği yemekleri belediyeye ödetti’ başlıklı haberler, delilleriyle çürütülmüş iftiradır. Kimlerin oyunu olduğu aşikar yalan haberler, maksatlı olarak tekrar gündeme sokulmuştur. Yargıya taşıdığım, çamur siyasetini ve kaynağını kurutacak belgeleri bilginize sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.