Sahtekarlar bu sefer gerçek polise yakalandı

ASAYİŞ 11.09.2018 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sahtekarlar bu sefer gerçek polise yakalandı

Kendilerini polis, savcı veya hakim olarak tanıtarak onlarca vatandaşı dolandıran sahtekarlar bu sefer gerçeğine yakalandı.                 Kendilerini Polis Savcı olarak tanıtan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda 04.09.2018 günü Yenişehir Mahallesinde müştekiyi telefon ile arayarak kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan şüpheli müştekiye kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını, kuyumcu soygunu yapıldığını, şüpheli şahısları yakalamak için bankadaki paralarını yada evde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturmak ve yönlendirmek sureti ile müştekileri ikna etme kabiliyetini kullanarak ikna edip belirttikleri yere poşet içerisinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırarak yada kendisini polis olarak tanıtan şahsa elden teslim ettirmek sureti ile müştekileri dolandıran şüpheli şahıs  (3) adet burma bilezik , (2) adet hediyelik bilezik, (1)çift küpe, (1) adet yüzük, (2) adet yarım altın, (10) adet cumhuriyet altını, (30) adet hediyelik altın, (1) adet tam altın, 30 Dolar, 30 Euro ve 10.800 TL para ile birlikte bir şüpheli şahıs Urfa ili Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle yapılan ortak çalışma sonucu 06.09.2018 günü yakalandı.07.09.2018 tarihinde adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs tutuklandı.     Polis ve savcı sizleri telefon ile arayarak para ve ziynet eşyası istemez. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda 112’yi arayınız.                        

Kendilerini polis, savcı veya hakim olarak tanıtarak onlarca vatandaşı dolandıran sahtekarlar bu sefer gerçeğine yakalandı.

               

Kendilerini Polis Savcı olarak tanıtan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda 04.09.2018 günü Yenişehir Mahallesinde müştekiyi telefon ile arayarak kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan şüpheli müştekiye kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını, kuyumcu soygunu yapıldığını, şüpheli şahısları yakalamak için bankadaki paralarını yada evde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturmak ve yönlendirmek sureti ile müştekileri ikna etme kabiliyetini kullanarak ikna edip belirttikleri yere poşet içerisinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırarak yada kendisini polis olarak tanıtan şahsa elden teslim ettirmek sureti ile müştekileri dolandıran şüpheli şahıs  (3) adet burma bilezik , (2) adet hediyelik bilezik, (1)çift küpe, (1) adet yüzük, (2) adet yarım altın, (10) adet cumhuriyet altını, (30) adet hediyelik altın, (1) adet tam altın, 30 Dolar, 30 Euro ve 10.800 TL para ile birlikte bir şüpheli şahıs Urfa ili Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle yapılan ortak çalışma sonucu 06.09.2018 günü yakalandı.07.09.2018 tarihinde adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs tutuklandı.

 

 

Polis ve savcı sizleri telefon ile arayarak para ve ziynet eşyası istemez. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda 112’yi arayınız.                    

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.