SAL'da haftanın maçı Çal'da...

SPOR 15.12.2018 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

SAL'da haftanın maçı Çal'da...

Süper Amatör Lig’de haftanın maçı Pazar günü Çal’da oynanacak.   Denizli Süper Amatör Lig’de haftanın maçı Pazar günü Çal İlçe Stadı’nda oynanacak. 29 puanlı lider Çal Belediyespor, şampiyonluğun bir başka adayı 26 puanla 3.sırada yer alan Acıpayam Belediyespor’u ağırlayacak. Çal Garası ile Acıpayam Belediyespor arasında oynanacak zorlu maç saat 14.00’de başlayacak.   Çal Belediyespor Teknik Direktörü Aydın Yalabık, sakat olan Emre dışında eksik futbolcuları olmadığını söyleyerek, “Maç zorlu geçecek. Her iki takımda, Sarayköyspor gibi şampiyonluk hedefiyle sezona başladı. Tüm planlamamızı kazanmak üzerine kurduk.  Centilmence bir maç olmasını diliyorum. Taraftarımızın da her maç olduğu gibi yine yanımızda olmasını bekliyoruz. Onlardan alacağımız güçle maçı kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.   Çal Belediyespor Kulübü Yönetimi ise, zorlu maça Çallı futbolseverleri davet edip, “Şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli daha aşmak için her zaman olduğu gibi taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Herkesi maça bekliyoruz” açıklamasını yaptı.    

Süper Amatör Lig’de haftanın maçı Pazar günü Çal’da oynanacak.

 

Denizli Süper Amatör Lig’de haftanın maçı Pazar günü Çal İlçe Stadı’nda oynanacak. 29 puanlı lider Çal Belediyespor, şampiyonluğun bir başka adayı 26 puanla 3.sırada yer alan Acıpayam Belediyespor’u ağırlayacak. Çal Garası ile Acıpayam Belediyespor arasında oynanacak zorlu maç saat 14.00’de başlayacak.

 

Çal Belediyespor Teknik Direktörü Aydın Yalabık, sakat olan Emre dışında eksik futbolcuları olmadığını söyleyerek, “Maç zorlu geçecek. Her iki takımda, Sarayköyspor gibi şampiyonluk hedefiyle sezona başladı. Tüm planlamamızı kazanmak üzerine kurduk.  Centilmence bir maç olmasını diliyorum. Taraftarımızın da her maç olduğu gibi yine yanımızda olmasını bekliyoruz. Onlardan alacağımız güçle maçı kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

Çal Belediyespor Kulübü Yönetimi ise, zorlu maça Çallı futbolseverleri davet edip, “Şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli daha aşmak için her zaman olduğu gibi taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Herkesi maça bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.