Salih Atıcı hayatını kaybetti!

YAŞAM 03.09.2018 - 18:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Salih Atıcı hayatını kaybetti!

Denizli'nin öncü tekstil firmalarından Altınbaşak Tekstil kurucularından S.Salih Atıcı hayatını kaybetti.   Denizli'de tekstil sektöründe bir çok konuda öncülük yapan aile şirketi olan Altınbaşak Tekstil kurucuları Sait Atıcı ve merhum Aydın Atıcı'nın kardeşi S. Salih Atıcı yaşlılığa bağlı hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.   Atıcı'nın cenazesi yarın Ulu Cami'de kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verileceği belirtildi.

Denizli'nin öncü tekstil firmalarından Altınbaşak Tekstil kurucularından S.Salih Atıcı hayatını kaybetti.

 

Denizli'de tekstil sektöründe bir çok konuda öncülük yapan aile şirketi olan Altınbaşak Tekstil kurucuları Sait Atıcı ve merhum Aydın Atıcı'nın kardeşi S. Salih Atıcı yaşlılığa bağlı hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Atıcı'nın cenazesi yarın Ulu Cami'de kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.