Şampiyon Horozkentspor’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

GÜNDEM 18.11.2016 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şampiyon Horozkentspor’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Şampiyon Horozkentspor’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

2015-2016 Futbol Sezonunda Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında 96 takım arasından Türkiye Şampiyonu olan Horozkentspor, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon yönetimi ile birlikte Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.   Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Vekili Emin Şen, Başkan Yardımcısı Ayşe Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Emin Ataş, Mesut Bacıkoğlu, Oktay Çıtak, Horozkentspor Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, Antrenör Ahmet Özeren ve sporcular katıldı.   Ziyarette Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun görev ve yetkileri ile amatör spor kulüpleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ceşen ayrıca, Türkiye Şampiyonu olan Horozkentspor Kulübü ve sporcularının şampiyonluğa götüren başarı sürecini anlattı. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Ceşen, diğer yöneticiler ve sporculara teşekkür eden Vali Altıparmak, Horozkentspor’u kutlayarak bundan sonraki müsabakalarında başarılar diledi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Şampiyon Horozkentspor’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

2015-2016 Futbol Sezonunda Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında 96 takım arasından Türkiye Şampiyonu olan Horozkentspor, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon yönetimi ile birlikte Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

 

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Vekili Emin Şen, Başkan Yardımcısı Ayşe Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Emin Ataş, Mesut Bacıkoğlu, Oktay Çıtak, Horozkentspor Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, Antrenör Ahmet Özeren ve sporcular katıldı.

 

Ziyarette Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun görev ve yetkileri ile amatör spor kulüpleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ceşen ayrıca, Türkiye Şampiyonu olan Horozkentspor Kulübü ve sporcularının şampiyonluğa götüren başarı sürecini anlattı.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Ceşen, diğer yöneticiler ve sporculara teşekkür eden Vali Altıparmak, Horozkentspor’u kutlayarak bundan sonraki müsabakalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.