Şampiyon İzmir'de Denizli'yi temsil edecek

SPOR 10.06.2017 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şampiyon İzmir'de Denizli'yi temsil edecek

Denizli şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Denizlispor U13 takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları için İzmir'e hareket etti.

Denizli şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Denizlispor  U13 takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları için İzmir'e hareket etti.   6 Haziran 2017 Salı günü saat 18:30’da Şirinköy Sahasında oynanan U13 Final müsabakalarının ikincisinde Denizlispor’la Çamlık Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Denizlispor rakibini 3-0 mağlup ederek kupayı kazandı.    Denizlispor aldığı bu galibiyetin ardından Denizli’yi U13 Türkiye Şampiyonasında İzmir Grup Merkezinde temsil etme hakkı kazandı.   Denizli'yi U13 Türkiye Şampiyonasında İzmir Grup Merkezinde temsil edecek Denizlispor, bugün İzmir'e hareket etti.  İlk maçında Akdeniz Kartal Spor ile karşılaşacak yeşil siyahlı takım, yarın saat 16.00'da mücadele edecek.
Denizli şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Denizlispor U13 takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları için İzmir'e hareket etti.

Denizli şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Denizlispor  U13 takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları için İzmir'e hareket etti.

 

6 Haziran 2017 Salı günü saat 18:30’da Şirinköy Sahasında oynanan U13 Final müsabakalarının ikincisinde Denizlispor’la Çamlık Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Denizlispor rakibini 3-0 mağlup ederek kupayı kazandı.

 

 Denizlispor aldığı bu galibiyetin ardından Denizli’yi U13 Türkiye Şampiyonasında İzmir Grup Merkezinde temsil etme hakkı kazandı.

 

Denizli'yi U13 Türkiye Şampiyonasında İzmir Grup Merkezinde temsil edecek Denizlispor, bugün İzmir'e hareket etti.  İlk maçında Akdeniz Kartal Spor ile karşılaşacak yeşil siyahlı takım, yarın saat 16.00'da mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.