Şampiyonluk kupasının minyatürlerine yoğun talep

SPOR 22.07.2019 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şampiyonluk kupasının minyatürlerine yoğun talep

Kulübe yeni gelir kaynakları oluşturmak için Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından geliştirilen minyatür kupaların satışı yoğun ilgi görüyor.   Hem Kulüp’e katkı sağlamak hem de 9 yılın ardından gelen bu başarının simgesine ofislerinde yer vermek isteyen Denizli iş dünyası, minyatür kupalara büyük ilgi gösteriyor.   9 yıl aranın ardından Süper Lig’e yeniden yükselen Yukatel Denizlispor, nokta atışı transferlerin ve stadyum inşaatının yanı sıra Kulüp’ün mali yapısını da güçlendirerek Süper Lig’de kalıcı olmak için çalışıyor. Pek çok futbol kulübünün yaşadığı mali sıkıntılara karşılık Yukatel Denizlispor, ciddi reklam anlaşmaları yaparak ve yeni ürünler geliştirerek Denizli’den her kesimin desteğini kazanıyor. Geçen dönem çakmak ve bayrak projeleri ile önemli gelir elde eden Yukatel Denizlispor, minyatür kupa satışlarında da ilgi görüyor.   Minyatür kupalarda iki farklı seçenek bulunuyor. 26,5 cm yüksekliğinde olan minyatür kupalar, gümüş ve altın kaplamadan oluşuyor ve bin 500 liradan satılıyor. 13 cm yüksekliğinde olan kupanın bedeli ise 500 lira olarak belirlendi.  

Kulübe yeni gelir kaynakları oluşturmak için Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından geliştirilen minyatür kupaların satışı yoğun ilgi görüyor.

 

Hem Kulüp’e katkı sağlamak hem de 9 yılın ardından gelen bu başarının simgesine ofislerinde yer vermek isteyen Denizli iş dünyası, minyatür kupalara büyük ilgi gösteriyor.

 

9 yıl aranın ardından Süper Lig’e yeniden yükselen Yukatel Denizlispor, nokta atışı transferlerin ve stadyum inşaatının yanı sıra Kulüp’ün mali yapısını da güçlendirerek Süper Lig’de kalıcı olmak için çalışıyor. Pek çok futbol kulübünün yaşadığı mali sıkıntılara karşılık Yukatel Denizlispor, ciddi reklam anlaşmaları yaparak ve yeni ürünler geliştirerek Denizli’den her kesimin desteğini kazanıyor. Geçen dönem çakmak ve bayrak projeleri ile önemli gelir elde eden Yukatel Denizlispor, minyatür kupa satışlarında da ilgi görüyor.

 

Minyatür kupalarda iki farklı seçenek bulunuyor. 26,5 cm yüksekliğinde olan minyatür kupalar, gümüş ve altın kaplamadan oluşuyor ve bin 500 liradan satılıyor. 13 cm yüksekliğinde olan kupanın bedeli ise 500 lira olarak belirlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.