Samsun deplasmanı Devecioğlu'ndan!

SPOR 01.10.2016 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Samsun deplasmanı Devecioğlu'ndan!

denizli haber / denizli 20 haber / Samsun deplasmanı Devecioğlu'ndan!

Denizlispor'un Samsunspor ile Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın giderlerini Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu üstlendi. Denizlispor’un Pazar günü saat 16.00’da Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın deplasman masraflarını Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu büyük bir jest yaparak üstlendi. Daha önceki dönemlerde de kulübe büyük katkılarda bulunan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu bu hafta deplasmanda oynanancak Samsunspor maçının deplasman giderlerine sponsor olarak örnek bir davranışta bulundu. Turgut Devecioğlu'nu makamında ziyaret eden Mali ve Hukuki İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla: "Daha önceki yıllarda da ciddi desteklerde bulunan sayın Devecioğlu başkanımız yine desteğini esirgemedi. Örnek oldu. Kendisine Başkanımız ve Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi. Denizlispor'a verdiği önemi bir kez daha gösteren Sayın Turgut Devecioğlu'na kulübümüz adına teşekkür ediyoruz dendi.
denizli haber / denizli 20 haber / Samsun deplasmanı Devecioğlu'ndan!

Denizlispor'un Samsunspor ile Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın giderlerini Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu üstlendi.


Denizlispor’un Pazar günü saat 16.00’da Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın deplasman masraflarını Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu büyük bir jest yaparak üstlendi.


Daha önceki dönemlerde de kulübe büyük katkılarda bulunan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu bu hafta deplasmanda oynanancak Samsunspor maçının deplasman giderlerine sponsor olarak örnek bir davranışta bulundu.

Turgut Devecioğlu'nu makamında ziyaret eden Mali ve Hukuki İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla: "Daha önceki yıllarda da ciddi desteklerde bulunan sayın Devecioğlu başkanımız yine desteğini esirgemedi. Örnek oldu. Kendisine Başkanımız ve Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi.

Denizlispor'a verdiği önemi bir kez daha gösteren Sayın Turgut Devecioğlu'na kulübümüz adına teşekkür ediyoruz dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.