Samsunspor deplasmanında Denizlispor taraftarın otobüs desteği

SPOR 18.04.2018 - 18:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Samsunspor deplasmanında Denizlispor taraftarın otobüs desteği

Denizlispor-Samsunspor  deplasmanına gidecek olan taraftarlara Pamukkale Belediyesi’nden 2 ve  iki iş adamından 1’er otobüs olmak üzere 4 otobüs desteği verildi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, TRK Tekstil sahibi Ceylan Yaşar Kaya ve Ender Dinlenme Tesisleri Sahibi Birol Konak Denizlispor´un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçına gidecek olan taraftarlar 4 otobüs tahsis etti.     Taraftar gruplarının görüşme gerçekleştirdiği Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin taraftarlara 2 otobüs sözü vererek, "Bu önemli maçta taraftarlarımızın ricasını kırmak istemedik. Denizlispor'un bu maçı kazanarak ligde kalacağına yürekten inanıyoruz. Bu kader maçında şehrimizin takımını desteklemek için yola çıkacak tüm taraftarlarımıza hayırlı yolculuk ve üç puan diliyorum" dedi.   Taner Atilla ile görüşen Trk Tekstil Sahibi Ceylan Yaşar Kaya ve Ender Dinlenme Tesisleri sahibi Birol Konak'ta 1'er otobüs desteğinde bulundu.     Deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayacak tüm taraftarlarımıza teşekkür ettiğini belirten Başkan Yardımcımız Taner Atilla, "Böylesine önemli bir maçta taraftar desteği ile sahaya çıkmamız çok önemli. Bizler önayak olarak taraftarlarımıza elimizden gelen tüm imkanları sunmaya çalıştık. Taraftarlarımızdan deplasman tribünlerini doldurarak takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın en büyük sorunu olan otobüs sıkıntısını gidermek için görüşmelerimiz devam ediyor. Bizlere bu konuda destek olan Pamukkale Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Gürlesin'e, Trk Tekstil Sahibi Ceylan Yaşar Kaya'ya ve Ender Dinlenme Tesisleri Sahibi Birol Konak'a yönetimimiz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam ediyor, eminim otobüs sayılarımızı arttırarak Denizli'den daha çok taraftarın Samsun'a gelebilmesine olanak sağlayacağız" dedi.   Taraftar gruplarımız 21 Nisan Cumartesi akşamı saat 22.00'da Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket ederek Samsun'a ulaşmayı planlıyor.  

Denizlispor-Samsunspor  deplasmanına gidecek olan taraftarlara Pamukkale Belediyesi’nden 2 ve  iki iş adamından 1’er otobüs olmak üzere 4 otobüs desteği verildi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, TRK Tekstil sahibi Ceylan Yaşar Kaya ve Ender Dinlenme Tesisleri Sahibi Birol Konak Denizlispor´un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçına gidecek olan taraftarlar 4 otobüs tahsis etti.

 

 

Taraftar gruplarının görüşme gerçekleştirdiği Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin taraftarlara 2 otobüs sözü vererek, "Bu önemli maçta taraftarlarımızın ricasını kırmak istemedik. Denizlispor'un bu maçı kazanarak ligde kalacağına yürekten inanıyoruz. Bu kader maçında şehrimizin takımını desteklemek için yola çıkacak tüm taraftarlarımıza hayırlı yolculuk ve üç puan diliyorum" dedi.

 

Taner Atilla ile görüşen Trk Tekstil Sahibi Ceylan Yaşar Kaya ve Ender Dinlenme Tesisleri sahibi Birol Konak'ta 1'er otobüs desteğinde bulundu.

 

 

Deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayacak tüm taraftarlarımıza teşekkür ettiğini belirten Başkan Yardımcımız Taner Atilla, "Böylesine önemli bir maçta taraftar desteği ile sahaya çıkmamız çok önemli. Bizler önayak olarak taraftarlarımıza elimizden gelen tüm imkanları sunmaya çalıştık. Taraftarlarımızdan deplasman tribünlerini doldurarak takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın en büyük sorunu olan otobüs sıkıntısını gidermek için görüşmelerimiz devam ediyor. Bizlere bu konuda destek olan Pamukkale Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Gürlesin'e, Trk Tekstil Sahibi Ceylan Yaşar Kaya'ya ve Ender Dinlenme Tesisleri Sahibi Birol Konak'a yönetimimiz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam ediyor, eminim otobüs sayılarımızı arttırarak Denizli'den daha çok taraftarın Samsun'a gelebilmesine olanak sağlayacağız" dedi.

 

Taraftar gruplarımız 21 Nisan Cumartesi akşamı saat 22.00'da Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket ederek Samsun'a ulaşmayı planlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.