Sanayicilere yıllık işletme cetveli uyarısı!

EKONOMİ 28.02.2020 - 16:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sanayicilere yıllık işletme cetveli uyarısı!

Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Sanayi Sicil Belgesine Sahip Firmalara yıllık İşletme Cetveli Duyurusu yapıldı. Cetvellerini sisteme girmeyen işletmelere idari para cezası uygulanacağı belirtildi.   Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Sanayi Sicil Belgesi sahibi olan işletmeler, 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanunu’nun 5. Maddesi gereği bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerini her yılın ilk dört ayı içerisinde bildirmeleri gerekmektedir. Buna göre söz konusu işletmeler https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresi üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak 2019 yılına ait Yıllık İşletme Cetvellerini, 30 Nisan 2020tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir.   Süresi içerisinde cetvellerini sisteme girmeyen işletmeler hakkında 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. Maddesi gereği, 1.586,00 TL (Bin beş yüz seksen altı Türk Lirası) İdari Para Cezası uygulanacaktır.   Konu hakkında Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün 4446100 numaralı telefon hattından detaylı bilgi alınabilir.   Sanayi Sicil Belgesi sahibi olan firmalara önemle duyurulur.

Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Sanayi Sicil Belgesine Sahip Firmalara yıllık İşletme Cetveli Duyurusu yapıldı. Cetvellerini sisteme girmeyen işletmelere idari para cezası uygulanacağı belirtildi.

 

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Sanayi Sicil Belgesi sahibi olan işletmeler, 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanunu’nun 5. Maddesi gereği bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerini her yılın ilk dört ayı içerisinde bildirmeleri gerekmektedir. Buna göre söz konusu işletmeler https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresi üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak 2019 yılına ait Yıllık İşletme Cetvellerini, 30 Nisan 2020tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir.

 

Süresi içerisinde cetvellerini sisteme girmeyen işletmeler hakkında 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. Maddesi gereği, 1.586,00 TL (Bin beş yüz seksen altı Türk Lirası) İdari Para Cezası uygulanacaktır.

 

Konu hakkında Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün 4446100 numaralı telefon hattından detaylı bilgi alınabilir.

 

Sanayi Sicil Belgesi sahibi olan firmalara önemle duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.